copkillah Posted October 17 Posted October 17 Just now, 3opge said: isusa ti boga, da oce da popushi trumpu kurcic pa da nas jos vise zavoli tebra, on takve skotove verovatno u životu nije jebao
Weenie Pooh Posted October 17 Posted October 17 Ali stvarno, zamisli kakav bi to bio coup, da nabudžena srpska vedeta izbaci iz opticaja onu izraubovanu slovenačku. Tačno je kao neka Mini-Me verzija samog Donalda, invertovanog pola naravno. Kapiram da bi se našli i intelektualno i po senzibilitetu svakog tipa 1
Boksi Posted October 18 Posted October 18 Krv ti jbm. Ovo me je podsetilo na priču sa radne akcije gde su nekog crnog Mileta ubedili da fantastično peva, pa se latio mikrofona i otpevao Romanu kao da peva uz guslarsku pratnju.
napadaj Posted October 18 Posted October 18 13 hours ago, Weenie Pooh said: Upravo ovakvi retardi bi trebalo da koriste mašinske prevode, ali neee, oni sve savršeno znaju 3
Mel Posted October 18 Posted October 18 14 hours ago, 3opge said: isusa ti boga, da oce da popushi trumpu kurcic pa da nas jos vise zavoli Ova da ga pojuri u najboljem slucaju trazio bi odstetu za pretrpljeni strah i psihicku bol...
Filozof manijak Posted October 18 Posted October 18 mislim da potcenjujete moć seksualnog mojoa Jovane Jeremić Spoiler
Mel Posted October 18 Posted October 18 1 minute ago, Filozof manijak said: S takvim stavom nećeš nikad smuvati Trampa Jbg, oduvek sam znala da nikad nista veliko necu uraditi za svoju zemlju 1 1
JozoMujica Posted October 29 Posted October 29 1 hour ago, slepa živana said: pa u snsu i nemaju Nek zovu Teodorovića, on je akademik za horizontalnu signalizaciju al će da se snađe i sa vertikalnom.
Mel Posted October 30 Posted October 30 4 hours ago, JozoMujica said: Ko je gospodin? Nisu mi bas poznati lik i delo. 1
Recommended Posts