Filozof manijak Posted June 27 Posted June 27 to već zavisi koliko si fan jačine okusa (ima nekih koji su ga konzumirali u praškastom obliku..) 5
Eleniko Posted June 27 Posted June 27 3 hours ago, Biramo Borbu said: Evo ti jedan opis iz tog perioda 93/94, povedu me starije devojke u grad u Herceg Novom, u kafić neki sednemo pored mora, one naruče čaše obične vode za sve, konobar donese, one izvade iz tašne cedevitu i rastvore sok. Bukvalno se nije imalo para ni za piće. Ali bio si na moru... jel ste išli da slušate nastupe srđana marjanovića u klubu književnika u HN
Biramo Borbu Posted June 27 Posted June 27 U prvoj polovini 90-tih nisam skoro uopšte bio na koncertima, samo jednom kada je "Smak" obnovio rad. A nisam ni izlazio u osnovnoj školi skoro nigde, ni na kakve muzike, dizel ekipa je išla u dens klubove, pank ekipa već počela da pije, a ja sam sa štreberskom ekipom igrao šah.
Milošica Posted June 27 Posted June 27 @Biramo Borbu Samo piši. Neki volimo tvoje postove na umetnosti.
Bambula Posted June 27 Posted June 27 22 hours ago, nenad said: prosto, cela prica vristi da je izmisljena. 94e cela skola na more, pankeri i put beznadja. aj sto si pankere morao lupom traziti i po alternativnim mestima tada, nego sto bi te svaki panker pljunuo odmah kad bi ga pitao dal voli put beznadja. o dizelima i putu beznadja da ne pricam. bujna masta svakako, ali fali podloge da bi prica zvucala realisticno. Nemoj da si na kraj srca bilo je i "rokera" koji se kleli u Bijelo Dugme Može i Ritam nereda da prodje kao pank A bio je i mJetal u vidu Divljih jagoda.
Lancia Posted June 27 Posted June 27 33 minutes ago, Biramo Borbu said: Бијело Дугме је врх. (бар неке песме) Ne daj se Borbo, ja volim Zuti kaput i Ruzica si bila
radisa Posted June 27 Posted June 27 Just now, Lancia said: Ne daj se Borbo, ja volim Zuti kaput i Ruzica si bila Na kraju žurke, kad su svi već mortus, pa se dernjaju Ružicu.... Jebem ti, koji loš falshback na 92-93 sezonu... 3
Biramo Borbu Posted June 27 Posted June 27 Пљуни и запевај моја Југославијо, Шта би дао да си на мом месту... Те преслушавам често, а има још понека која ми баш лежи.
Lancia Posted June 27 Posted June 27 2 minutes ago, radisa said: Na kraju žurke, kad su svi već mortus, pa se dernjaju Ružicu.... Jebem ti, koji loš falshback na 92-93 sezonu... Tacno te imam pred ocima 1
Recommended Posts