Biramo Borbu Posted June 26 Posted June 26 2 minutes ago, Frile said: jeziv si lik pozivam te da prijaviš moderaciji tu nebulozu da sam koristio tvoje RL podatke, za to se ovde banuje Nije neboluza. Ja uvek govorim istinu i samo istinu. Pokupio si na drugom internet mestu odvratna rillajf vređanja mene po ličnim i profesionalnim karakteristikama i sa posebnim uživanjem si to preneo ovde. I besomučno ponavljao te uvrede po rillajf osnovi. Tj. pokušao si da preneseš, ali se nije "primilo", jer nema dovoljno sličnih tebi. To je puna istina o tebi. To su uostalom svi videli.
nenad Posted June 26 Posted June 26 7 minutes ago, Biramo Borbu said: Nije neboluza. Ja uvek govorim istinu i samo istinu. Pokupio si na drugom internet mestu odvratna rillajf vređanja mene po ličnim i profesionalnim karakteristikama i sa posebnim uživanjem si to preneo ovde. I besomučno ponavljao te uvrede po rillajf osnovi. Tj. pokušao si da preneseš, ali se nije "primilo", jer nema dovoljno sličnih tebi. To je puna istina o tebi. To su uostalom svi videli. ne valja ti posao brt, ovo je ozbiljna optuzba, za koju bi trebalo da ponudis neke dokaze. inace ces (opet) biti banovan pa ces morati novi nik da smisljas.
brusli Posted June 26 Posted June 26 E, ajd ostavite druga Biram Borbu na miru, covek se malo razlikuje od ostalih, a ovo je valjda liberalni forum. Uneo je malo zivine u diskusije.
Frile Posted June 26 Posted June 26 12 minutes ago, Biramo Borbu said: Nije neboluza. Ja uvek govorim istinu i samo istinu. onda te još jednom pozivam da prijaviš moderaciji da iznosim tvoje RL podatke, i sve će leći na svoje mesto
Biramo Borbu Posted June 26 Posted June 26 Jednom sam ih zamolio, da ti skrenu pažnju da to više ne radiš, ali nisam tražio nikakvu kaznu. Tebi je dovoljna kazna što uopšte radiš takve stvari. Samo prestani da se baviš sa mnom, ne poznaješ me, ne znaš bukvalno ništa o meni, jednostavno me pusti da razgovaram sa ljudima. Hvala.
Frile Posted June 26 Posted June 26 16 minutes ago, Biramo Borbu said: Tj. pokušao si da preneseš, ali se nije "primilo", jer nema dovoljno sličnih tebi. zato što si na ovom forumu primenio drugačiji pristup i umilio se članovima Jeziva je tvoja moć transformacije i opsednutost članovima (oba) foruma. J e z i v a.
Biramo Borbu Posted June 27 Posted June 27 Ne znam samo šta je u tom događaju toliko fascinantno da su pomislili da je izmišljen. Crnogorsko primorje, školska učionica sa gomilom kreveta umesto klupa. Neko uključio kasetofon i pustio pesmu. Čudna mi čuda.
Djuro Posted June 27 Posted June 27 kasetofon, more, niste imali para, koke... cek cek, da niste vi maznuli kasetas iz doma invalida i autobus avtoprevoza sa Hrida? 6
Biramo Borbu Posted June 27 Posted June 27 Evo ti jedan opis iz tog perioda 93/94, povedu me starije devojke u grad u Herceg Novom, u kafić neki sednemo pored mora, one naruče čaše obične vode za sve, konobar donese, one izvade iz tašne cedevitu i rastvore sok. Bukvalno se nije imalo para ni za piće. Ali bio si na moru...
Sestre Bronte Posted June 27 Posted June 27 (edited) kada sam bio mlađi, a to je bilo pre, bio je problem naći muziku, nije bila dostupna zato sam mnogo toga saznao kasnije nego što mi je bilo potrebno na sreću, bar sam za ove skladbenike saznao na vreme i postao muzički elitista Edited June 27 by Sestre Bronte
Djuro Posted June 27 Posted June 27 2 minutes ago, Biramo Borbu said: Evo ti jedan opis iz tog perioda 93/94, povedu me starije devojke u grad u Herceg Novom, u kafić neki sednemo pored mora, one naruče čaše obične vode za sve, konobar donese, one izvade iz tašne cedevitu i rastvore sok. Bukvalno se nije imalo para ni za piće. Ali bio si na moru... otkud im cedevita 93/94, don'o tata sa ratista? 3
Biramo Borbu Posted June 27 Posted June 27 Nisam gledao natpis, ali taj tip napitka, kutija cedevitastog oblika.
Recommended Posts