James Marshall Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 On 15.2.2022. at 22:56, copkillah said: Never forget ko je prvi sve crnce nazvao Afroamerikancima još pre 10ak godina sigurno Je li ovo kao njena ironija, kao nabraja najčešća vađenja rasista ("nisam xxx, ali..."), nešto mi tu mač da se neko ovako otvoreno autuje kao debil i rasista, pošto kao nešto je posredni znam iz neke desete priče (ove HPV vakcine), zapravo je militantna feministkinja ali mi se nešto ne uklapa sa ostatkom portfolija
SNARC Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 On 15.2.2022. at 22:56, copkillah said: Never forget ko je prvi sve crnce nazvao Afroamerikancima još pre 10ak godina sigurno Nesrecan pokusaj ironije..sve u epizodi "Nije politicki korektno da frajerima sportistima koji se negde sa 25-30 godina sete da su transrodni ne dozvolimo da se takmice sa zenama..jerbo, treba da mislimo na njihova osecanja".
levi Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 naravno da je ironija, nego neće da kaže crnci nego Afroamerikanci, kao Uki.. daleko je to sve od ovog topica ali ajde
Svemir Zeka Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 27 minutes ago, James Marshall said: zapravo je militantna feministkinja ali mi se nešto ne uklapa sa ostatkom portfolija Na koji ostatak portfolija misliš?
Svemir Zeka Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 44 minutes ago, mraki said: Ovo je verovatno pre za deponiju, ali ajde... nevidjeno glupa osoba. Dođeš u Srbiju i ne prekrstiš se prilikom ulaska u kuću i ne opereš noge domaćinu 20 minutes ago, SNARC said: Nesrecan pokusaj ironije..sve u epizodi "Nije politicki korektno da frajerima sportistima koji se negde sa 25-30 godina sete da su transrodni ne dozvolimo da se takmice sa zenama..jerbo, treba da mislimo na njihova osecanja". Čekaj sad, jel ona podržava trans, ili je TERF-ovka, ništa ja sad ne kapiram Mislim ako je HC feministkinja, trebalo bi da je terf. Tako to ide
SNARC Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 2 hours ago, Svemir Zeka said: Čekaj sad, jel ona podržava trans, ili je TERF-ovka, ništa ja sad ne kapiram Mislim ako je HC feministkinja, trebalo bi da je terf. Tako to ide Nista ja tebe nisam razumeo..ali se slazem ako ti tako kazes 3
Svemir Zeka Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 Just now, SNARC said: Nista ja tebe nisam razumeo..ali se slazem ako ti tako kazes Fajtovi koji se nalaze na liniji radikalnih feministkinja, a one ne priznaju trans žene kao žene. Onda trans ekipa napada te radikalne feministkinje da su "terf", to je kao pogrdni termin i znači trans-exclusionary radical feminist. A trans ekipa žene koje su rođene i definišu se kao žene naziva cis-žene, znači žena s predznakom (obična žena). I onda dođe do toga da se feministkinje i trans ekipa ne vole. Ovo "volim trans osobe ali da nisu u sportu" potiče odatle. Eto, to su međuženski fajtovi, ako nekoga uopšte zanima nego, to i jeste taj salonski twitter i ostalo aktivizam, svodi se na takve stvari. Bar ja to tako vidim.
gospa buba Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 (edited) to je sve prefarbavanje klasnog pitanja da se ne vidi pravi neprijatelj Edited February 17, 2022 by gospa buba 2
Svemir Zeka Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 1 hour ago, gospa buba said: to je sve prefarbavanje klasnog pitanja da se ne vidi pravi neprijatelj To su ključna ženska pitanja, to zna i ona kasirka iz maksija što je potpisivala ugovor
copkillah Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 ne i iskreno, ne moramo baš da mu dajemo reach i preglede
gospa buba Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 ne i ne nameravam, ne moram ja sve da znam. kad vladeta bude gradonachelnik, sicve ce ionako da viri iz nekog shifonjera. nema shanse da ga se reshimo ni nuklearnim delovanjem.sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Skyhighatrist Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 Nestor je doduše prevazišao ovaj topik...
Milošica Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 1 hour ago, renne said: Ste čuli sićvea kako peva Tekst pesme je indikativan
Recommended Posts