Profesionalac Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Pih, što ne saznah za takvu zakonsku mogućnost malo ranije, mogao sam da pokupim i ovih 100€ za mlade 2
Popular Post mraki Posted February 7, 2022 Popular Post Posted February 7, 2022 Šta 100€, malo je to. Tek se rodiš i uzmeš 300k. 12
radisa Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 11 minutes ago, gospa buba said: moze da proba da bude i trans crnkinja, i ja pokushavam stalno, u nadi da cu kod woke potomstva da izgarantujem neka prava
gospa buba Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 ne vredi da gledam sad, ne ide mi nikako. ne pere klozet lep nego uporan 1
Profesionalac Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Ma ja to hoću sve po zakonu, ovako bih morao da se dogovaram sa doktorom oko % da mi potpiše da mi je stanje krvnih sudova na nivou novorođenčeta.
mraki Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 (edited) Ali to mora onda da radi i u suprotnom smeru. Koliko li je tek onih koji nemaju milione i osećaju se starije, spremni odmah za penziju? Edited February 7, 2022 by mraki 2
copkillah Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 14 hours ago, renne said: Opet mučenog gangulu uhvatili u laži džaba kada ne postoje apsolutno nikakve posledice
James Marshall Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 ok, čitao sam dijagonalno ali ovdje nešto smrdi, najprije da je lik neki debil koji loži ljude na tviteru ili prevarant, uglavnom - prvi tvit onda mu iskopaju neki tvit od prije 15 dana uglavnom ili je lik neki idiotski koncept ili trol ili ima opasne prebačaje u glavi, uglavnom ovakva persona ima skoro 18k pratilaca, jebo ti tviter.
levi Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 napredni bot 2.0 koji kreira šum kako mladi bračni parovi kupuju stanove + vraćaju se gastarbajteri? imaće sigurno šer/rič od par hiljada ljudi koji će pročitati bez provere i tako to krene
James Marshall Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 većina ostalih tvitova između ova dva su neka opšta mjesta, kratka smatranja i klasični jadni pokušaji duhovitosti kao i kod 99% ostalih srpskih tviteraša, djeluje kao da ih izbacuje neki random word generator. Stvarno djeluje kao da iza ovog naloga ne stoji realna osoba, već neki algoritam.
James Marshall Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 Aha, sad sam vidio da je ovaj nalog u nekom tvitu naveden kao majka ovog drugog a za ovaj nalog piše da je fiktivan lik na Instagramu. Čemu sve ovo? A ovaj prvi tvit o izbacivanju iz stana izlajkuje Vesna Pešić
copkillah Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 5 minutes ago, James Marshall said: većina ostalih tvitova između ova dva su neka opšta mjesta, kratka smatranja i klasični jadni pokušaji duhovitosti kao i kod 99% ostalih srpskih tviteraša, djeluje kao da ih izbacuje neki random word generator. Stvarno djeluje kao da iza ovog naloga ne stoji realna osoba, već neki algoritam. ma zaludni trol, budala koja traži pažnju radeći ono što: 1) pali kod retardiranih bumera na mrežama 2) nervira sve ostale Ima nekoliko takvih naloga, tipa okače sliku neke starice i kao "može lajk za ovu divnu baku kojoj je danas rođendan?" 2 2
Hamlet Strašni Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 I ti nemaš pametnija posla nego se iščuđavaš slučajnim likovima sa Tvitera. 😂 6 2
Recommended Posts