Ratamahatta Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Ali je l' znate vi koliko je on dece izlecio!
James Marshall Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Ko, Glavonja? Čime, prodavao im sodu umjesto horsa? 2
Filozof manijak Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 U meni i dalje tinja malecka nada da je ovo neki koncept. Niko nije toliko glup.
Jeremija Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Just now, Filozof manijak said: U meni i dalje tinja malecka nada da je ovo neki koncept. Niko nije toliko glup. A Istok? 1
foto Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 e, sad je glavonja zakucao i polomio i tablu i obruc. nije kraj ali topik mora da se resetuje
Lancia Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 4 minutes ago, Filozof manijak said: U meni i dalje tinja malecka nada da je ovo neki koncept. Niko nije toliko glup. Ja ne znam ko je tip, pa mi izgleda ko dobra fora.
copkillah Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 5 minutes ago, James Marshall said: Ko, Glavonja? Čime, prodavao im sodu umjesto horsa? Nisi ni svestan koliko su blizu, ovo je klasični primer te generacije i ekipe nosilaca grackog™ duha, ovde je reč o koncertu Igija Popa u SKC-u 1991. 2
James Marshall Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Just now, copkillah said: Nisi ni svestan koliko su blizu, ovo je klasični primer te generacije i ekipe nosilaca grackog™ duha, ovde je reč o koncertu Igija Popa u SKC-u 1991. Frajerizam™ 1
msv Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 15 minutes ago, copkillah said: kad jednom umre, ova tema može da se preimenuje u "memorijal Dule Glavonja" Hvala Vučiću što nismo zatočeni po podrumima 2
copkillah Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 1 minute ago, msv said: Hvala Vučiću što nismo zatočeni po podrumima "Đilasove frizerke" Znaš šta je presmešno? Što izgleda da ga je Đilas odjebao iz bilo kakvih kombinacija. Naime, Glavonja se doselio u Đilasov ulaz pre verovatno dve, dve i po godine. I bukvalno je istog momenta krenuo da mu se šlihta po Tviteru, da ga hvali itd itd. Čak je bio i onaj podkast za koji se pričalo da ga Đilas plaća, u kome su bili i pokojni Mašić itd itd. Ali izgleda da je izvisio pa sada vidimo posledice povređene sujete 3 1
msv Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 (edited) Sećam se, u tom podkastu je bio onako komšijski naklonjen prema "Gojkovom bratu". "Ćaskali smo ispred ulaza", "poklonio sam mu svoju knjigu", "treba on da izađe na crtu pa da se prebrojimo" itd. Edited February 2, 2022 by msv 1
renne Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 ali bukvalno šta god da napiše je za ovu temu nikada ne promaši 1
Recommended Posts