radisa Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Pa to s eveć duuugooo vuče, na kraju nisam siguran da li je istina ili nije(mislim verovatno nije, a nije ni bitno sve i da jeste), ali taman je na nivou ovog njegovog o Ponošu ustaši™...
Jeremija Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Kako se ono kaže, "it takes one to know one"...
mraki Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 On 23.1.2022. at 18:39, renne said: Zamisli stvarno da se neko od njih nije oglasio na Instagramu ovim povodom. Sigurno je onda saučesnik u atentatu.
Svemir Zeka Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Just now, mraki said: Zamisli stvarno da se neko od njih nije oglasio na Instagramu ovim povodom. Sigurno je onda saučesnik u atentatu. Mora da stigne do tankog creva, u debelom su svi ostali, a on mora da prednjači 1
copkillah Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 On 23.1.2022. at 18:55, James Marshall said: A šta, ta fascikla od Europola se dobijala uz SNS informator (Informer/Objektiv)? Meni je samo nejasno kako niko od medija nije kontaktirao sa Europolom da potvrde da su nešto stvarno poslali. Mislim, ne verujem da je to poverljiva informacija, samo potvrda jesu ili nisu. Ili sam nešto propustio. 1
Frank Pembleton Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Meni je samo nejasno kako niko od medija nije kontaktirao sa Europolom da potvrde da su nešto stvarno poslali. Mislim, ne verujem da je to poverljiva informacija, samo potvrda jesu ili nisu. Ili sam nešto propustio.Naravno da jeste poverljiva informacija.E sad, da li je i dalje poverljiva kada Vulvin ispred mozaika drvi o tome, to je upitno . ... Shiit has hit the fan 1
đorđe geprat Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 2 hours ago, Svemir Zeka said: Mora da stigne do tankog creva, u debelom su svi ostali, a on mora da prednjači ima da dogura do želuca i izazove kancer. 1
slepa živana Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 3 hours ago, copkillah said: Meni je samo nejasno kako niko od medija nije kontaktirao sa Europolom da potvrde da su nešto stvarno poslali. Mislim, ne verujem da je to poverljiva informacija, samo potvrda jesu ili nisu. Ili sam nešto propustio. na n1 već dva dana govore da su tražili od europola informaciju i da nisu dobili odgovor. 1
Lancia Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 2 minutes ago, slepa živana said: na n1 već dva dana govore da su tražili od europola informaciju i da nisu dobili odgovor. Ne mogu da dodju sebi od smeha.
slepa živana Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 6 minutes ago, Lancia said: Ne mogu da dodju sebi od smeha. pa ne znam. mogli bi bar formalno da odgovore... molimo vas, ne zamlaćujte se, s poštovanjem europol ovako sve deluje smutno i dođe čoveku muka od života
ragasto Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Polako, treba im vremena da provere sspam folder.
Frank Pembleton Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Jbga, birokrate iz Europola su ortaci sa birokratama iz MUP SR.Ne sa novinarima N1.To tek neko na višem požaju može da pritisne i kaže: Puštaj informaciju. ... Shiit has hit the fan 1
Jeremija Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 Nije u pitanju "naš" čovek, ali mislim da je najbolje da ovo ostavim ovde... 1 1
Recommended Posts