Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Još mu plaća tv prava za prenos utakmica.

Izjebo ga Šolak ko kozu iz Čipuljića.

• Haha 1
Posted (edited)

- Kada vidite ovog Šolaka koji je sada kupio fudbalski klub Sautempton u Engleskoj za 150 miliona evra. Kad sledeći put budete išli na proteste koje organizuju Đilas i Šolak, da znate za šta ćete da se borite. Borićete se da Šolak kupi Liverpul. Pa što, što da ne kupi bolji klub - istakao je ministar unutrašnjih poslova.

Ocekujem skandiranje "Hocemo Liverpool" prvom prilikom na protestima :D

P.S.  Veci je tupan Solak sto ih konacno ne tuzi i trazi po 1.000.000 evra za pretrpljeni bol. I Informer i Kurir i Objektiv i sve te govnarske medije.

Edited by Milosh76
Posted
8 minutes ago, Milosh76 said:

P.S.  Veci je tupan Solak sto ih konacno ne tuzi i trazi po 1.000.000 evra za pretrpljeni bol. I Informer i Kurir i Objektiv i sve te govnarske medije.

bol je 1000-1500€ + tročkovi advokata, tako kaže sudska praksa...

• +1 1
Posted

Znam to, sigurno moze da se nadje nacin da se oglobi vise.

Promena mesne nadleznosti ili firma tuzi firmu...

Ako se dobro secam tako su Feral unistili i zatvorili, a kod nas mnoge dnevne novine.

Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

- Kada vidite ovog Šolaka koji je sada kupio fudbalski klub Sautempton u Engleskoj za 150 miliona evra. Kad sledeći put budete išli na proteste koje organizuju Đilas i Šolak, da znate za šta ćete da se borite. Borićete se da Šolak kupi Liverpul. Pa što, što da ne kupi bolji klub - istakao je ministar unutrašnjih poslova.

Da mi je samo znati gde to menja funtu za 1.5 evro - verovatno kod tetke.

• +1 3
  • Haha 4
Posted

chekaj jel moguce da ce sad sholakova kupovina nechega njih da radi za svaki evro [emoji38]ol:

evroipo.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Posted (edited)

sve u vezi fudbala njega radi 110% :fantom:

a sinergija fudbal + solak ide beskonacno

Edited by Friend
Posted
53 minutes ago, gospa buba said:

chekaj jel moguce da ce sad sholakova kupovina nechega njih da radi za svaki evro emoji38.pngol:

evroipo.

Pa od onih 614 meleona što su platili za prava prenosa engleskog fudbala (da bi isterali Šolakovu televiziju sa tržišta), lep procenat ide fuzbalskom klubu kojeg je kupio Šolak. 

I da je kamen, proplako bi :fantom:

Posted
Pa od onih 614 meleona što su platili za prava prenosa engleskog fudbala (da bi isterali Šolakovu televiziju sa tržišta), lep procenat ide fuzbalskom klubu kojeg je kupio Šolak. 
eto mi kad ne poznajem scenu :rolf:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Posted
19 minutes ago, Filozof manijak said:

Dobijaju,. prema sadašnjem rasporedu, nekih 4.29% od TV prava... Ako ostanu svih 6 narednih godina u PL. telekom će sam platiti 1/4 Šolakovog ulaganja... :D

• Hvala 1
Posted (edited)

Sad treba Šolak da da izjavu da je želeo da bar deo para koje je Lelekom utukao u prenose vrati u Srbiju i da je jedini način za to bio da kupi klub.

Edited by Profesionalac
  • +1 2
Posted

Momirović: Vozna karta od Novog Sada do Beograda 1.000 dinara, biće to turistička atrakcija

Ne znam da li da se smejem ili plačem :lol::cry:

• +1 1
Posted

najlepsi predeo na kugli zemaljskoj su tih 100 km od novog sada do beograda

• +1 2
  • Haha 2