SNARC Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 2 minutes ago, radisa said: Jest, pa da joj objašnjava kako je ona uživala dok su pravili Danila... I da on priča kako je bio super, najbolji jebač kog je ikada imala, a ona samo da klima glavom, sva srećna... Baš bi bilo štogod... On moze da farba Gocu i da je gleda u oci..ovu ne moze. Ova ga zna gde je najtanji i zivi na konto toga sto sve to zna. Mada..sta on sve moze sa tim ustima..cudo jedno
Joe D Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 koliko je cesta pojava da zene zadrzavaju prezime bivseg muza? meni to deluje kao vrhunac jadnosti.
levi Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 rekao bih dosta česta, uglavnom zbog drndanja sa administracijom i zbog dece 3
Frank Pembleton Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 koliko je cesta pojava da zene zadrzavaju prezime bivseg muza? meni to deluje kao vrhunac jadnosti.Ima tu svega...Znam za jedan slučaj kad je bivša zadržala i na molbe muža odbijala da promeni.Tek kad je on dobio dete sa drugom ženom ona je iz nekog razloga vratila svoje prezime.Naravno mi ne znamo šta njima piše u LK... ... Shiit has hit the fan
renne Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 6 minutes ago, Joe D said: koliko je cesta pojava da zene zadrzavaju prezime bivseg muza? meni to deluje kao vrhunac jadnosti. jako često, dece radi 1
copkillah Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 30 minutes ago, radisa said: Jest, pa da joj objašnjava kako je ona uživala dok su pravili Danila... I da on priča kako je bio super, najbolji jebač kog je ikada imala, a ona samo da klima glavom, sva srećna... Baš bi bilo štogod... ili da joj postavi neprijatno pitanje, tipa zašto je krila dete koje je predstavljala kao sestru
Svemir Zeka Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 10 minutes ago, renne said: jako često, dece radi Zašto radi dece? Obično žene menjaju prilikom udaje zbog dece, a kad dođe do razvoda tu su već manje-više odrasla i nije ženama to u fokusu. Pre će biti da je administracija, jer s razvodom, pa još ako imaš i dodatne postupke, ko će da se smara s dokumentima.
renne Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Sve ženskih roditelja maloletne dece koja idu u školu što sam razgovarao sa njima, odgovor je zbog dece, da druga deca ne vide da su im prezimena različita 1
*edited by mod Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 2 hours ago, Frank Pembleton said: Ima tu svega... Znam za jedan slučaj kad je bivša zadržala i na molbe muža odbijala da promeni. Tek kad je on dobio dete sa drugom ženom ona je iz nekog razloga vratila svoje prezime. Naravno mi ne znamo šta njima piše u LK... ... Shiit has hit the fan Da nije Marijana Mateus? 1
3opge Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 jos je jadnije kada izaberes prezime bivseg za FB nick, recimo Leya Keller. 2
gospa buba Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 jos je jadnije kada izaberes prezime bivseg za FB nick, recimo Leya Keller. tada nije bio bivshi.kao i kod odevanja, sa imenima su zene izdejstvovale kakvu takvu autonomiju, da mogu da se zovu kako hoce i dokle hoce. nema to nishta sa administracijom. da ima pravde, bile bi sve ko grkinje, one mislim ni ne mogu da menjaju prezime. takva im admibistracija i cao zdravo.sent from novi mnogo jak bubamoto.
braca Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Francuzi za to imaju solomonsko rešenje : žena (i muškarac, sve kombinacije su dozvoljene) uvek zadrži svoje devojačko prezime na svim dokumentima, a prilikom udaje može da se doda ako hoće prezime muža (i oduzme posle razvoda, naravno). U svakodnevnom životu žene uglavnom koriste samo prezime muža, ali na dokumentima uvek stoji prvo devojačko.
Recommended Posts