Zabalujev Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 (edited) 2 hours ago, Milošica said: Mladen Bašić, njen savetnik. Ex visoko pozicioniran u BG odboru LDP. Bio je Čedin lik za kontakt sa medijima, kako se već to zvanično zove. Posle ga proguralo da vodi BG odbor. Večeri kad su bili održani izbori 2014. oko 21h on, Ivan Andrić, Bojan Đurić i Čedina dugogodišnja sekretarica i Mladenova žena su oglasili da napuštaju LDP i promenili tviter nickove izbacivši LDP ekstenziju. Fun fact, deo Bašićevog posla je bio i da prati šta se piše onlajn, pa i po forumima. Edited November 19, 2021 by Zabalujev 1
Milošica Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 (edited) 3 minutes ago, Zabalujev said: Fun fact, deo Bašićevog posla je bio i da prati šta se piše onlajn, pa i po forumima. Baš mi je prošlo kroz glavu da lik ima taj vajb i da verujem da nas on ili neko njegov čita. Tako da, Mladene, primi me u kabinet. Mlad sam i perspektivan. Edited November 19, 2021 by Milošica
Moonwalker Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 (edited) 1 hour ago, Locust said: Nemate osećaj za sofisticiranost. Nemam. Sirovina bre. Edited November 19, 2021 by Moonwalker
gospa buba Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 (edited) 2 hours ago, Moonwalker said: Hvala. Vredi zapmtiti te face, da mogu da se zaobilaze u svakoj mogucoj prilici sa svim sto sobom nose. shto da se zaobilaze? ja bih to popamtila. pa mamu i tatu nek savetuje. naravo, ako hoce da ga uzmu bler shirak i gensher da njih savetuje, samo neka ide, tu pamet treba izvoziti edip. jeste, mladene, mi smo suvishe stari da krenemo sa vama, ali uzmi maloga milosha u prvi tim dobar je dechko mlad! Edited November 19, 2021 by gospa buba
Moonwalker Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 (edited) 5 minutes ago, gospa buba said: shto da se zaobilaze? ja bih to popamtila. pa mamu i tatu nek savetuje. naravo, ako hoce da ga uzmu bler shirak i gensher da njih savetuje, samo neka ide, tu pamet treba izvoziti Nesporazum. To isto i ja mislim («mamu savetuj») samo da se slucajno ne «sapletem» o tako nesto kad ih izvezu. Bilo kad. Edited November 19, 2021 by Moonwalker
gospa buba Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 e pa sad mnogo trazish. morate i vi da potrpite malo direktnije
Frank Pembleton Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 Bio je Čedin lik za kontakt sa medijima, kako se već to zvanično zove. Posle ga proguralo da vodi BG odbor. Večeri kad su bili održani izbori 2014. oko 21h on, Ivan Andrić, Bojan Đurić i Čedina dugogodišnja sekretarica i Mladenova žena su oglasili da napuštaju LDP i promenili tviter nickove izbacivši LDP ekstenziju. Fun fact, deo Bašićevog posla je bio i da prati šta se piše onlajn, pa i po forumima. Radio na TV Avala kao sportski novinar...A za forume... Hmmmm... ... Shiit has hit the fan
radisa Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 Za ovaj forum, svi znamo ko je bio zadužen, ispred LDPa, da se ne lažemo...
Frank Pembleton Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 Ko ko ko? ... Shiit has hit the fan
nenad Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 1 minute ago, Frank Pembleton said: Ko ko ko? ... Shiit has hit the fan nemoj zajebavati...
gospa buba Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 Radio na TV Avala kao sportski novinar...A za forume... Hmmmm... ... Shiit has hit the fansa foruma dajemo malega milosha u taoce i odnas dosta i ako se sete nek se ne sete!sent from novi mnogo jak bubamoto.
Milošica Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 1 hour ago, gospa buba said: sa foruma dajemo malega milosha u taoce i odnas dosta i ako se sete nek se ne sete! sent from novi mnogo jak bubamoto. Nameštaću vam tendere.
Reaktor Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 Kisić Tepavčević: Skup SNS održan kad je epidemiološka situacija postala bolja
Recommended Posts