adam Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 Just now, ragasto said: Nije, ali stvarno ne vidim ništa loše u ovom. pa ne znam bas. da sam ja stavio fotku za koju smatram da je dojaja pa neki mandril dosao i opravio po svom i bez pitanja, nisam siguran da bi mi bilo drago. mozda bi covek sam doterao fotku da mu je to bio cilj. pri tom, meni ova prva fotka bolja. iskrenija. istokova mi kicasta, doterana u stilu svadbarskih fotografija. ovaj rad.
mraki Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 (edited) A mislim, mogao je tako dodati i drugi, lepši oblak. I srediti malo fasadu. Edited October 23, 2021 by mraki
ragasto Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 Čovek je okačio fotku javno, ovaj ju je doradio i izvukao plavo nebo i zidove tj. terase. Meni se potpuno subjektivno više sviđa Istokova fotka i ovde mu ništa ne zameram. Kao kada bih zamerio nekome ko bi mi na forumu citirao post, nešto izmenio i napravio foru. Što da ne. 3
renne Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 Ali ovaj nije hteo da napravi foru, nego da ispadne pametan
ragasto Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 Pa onda i jeste ispao pametan, fotka je lepša.
đorđe geprat Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 ja, na prvi pogled ne skontah šta je u stvari snimljeno. pomislio sam da je ušao u kontejner i slikao ka izlazu. 2
Jeremija Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 Perjanica nezavisnog novinarstva. Dobro smo mi prošli...
Frank Pembleton Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 Četri puta sam čitao, rekoh samo je nespretno napisano ali... ... Shiit has hit the fan
copkillah Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 On 23.10.2021. at 17:32, ragasto said: Nije, ali stvarno ne vidim ništa loše u ovom. osim što je fotošop dosta loš 1
copkillah Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 31 minutes ago, Jeremija said: Perjanica nezavisnog novinarstva. Dobro smo mi prošli... 5 minutes ago, Frank Pembleton said: Četri puta sam čitao, rekoh samo je nespretno napisano ali... problem je što ona više nije ni bumer nego je nivo iznad bumera, prosto je iz nekog drugog vremena i taj kontrast se najbolje odražava na društvenim mrežama i ja, koji sam uvek za dobar linč na internetu (kada je reč o nekom smeću koje zaslužuje), bilo mi je ružno koliko su je danas razvlačili jer su to radili iz pogrešnih razloga ali nije joj prvi put da se blamira i trebalo je da nauči do sada
mraki Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 (edited) Evo i Aleksandar neverue. Kaže poznaje gospodju Todorović i ne veruje da je ona mogla postaviti ovako glupo pitanje, mora da je fejk. Ne znam kako se došlo do toga, bukvalno sam u tom momentu naleteo. Valjda fokus-fikus pitao, a ovaj kao nema pojma o čemu je reč. Edited October 30, 2021 by mraki
Fakundo Sava Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 On 23.10.2021. at 17:53, Tihajeza said: Da, nije dnevni tupan, ali jeste dnevni jadnik. Ja, ja, ja, pa ja... Super ti je slika, ali ja umem još bolje. Reklamira neki kurs za obradu fotografija, digitalni marketing,bolja vizualizacija ,veći reach...
Recommended Posts