Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

Njeni roditelji su vlasnici kafane gde su dolazili Sloba i Mira. I ona se kao klinka tu vrzmala (ne pitajte kako znam :) )

Edited by Далибор
Posted

Znači, u osnovnoj je htela da bleji u bircuzu, roditelji joj branili i zahvalna je Zlobi što joj je to omogućio... Veliki čovek, nema šta!

Posted

Sudar divova, ne propustite [emoji123]

• Wub 1
  • Haha 1
Posted

to će biti nešto neverovatno.

• Haha 1
Posted
56 minutes ago, slepa živana said:

to će biti nešto neverovatno.

Implodiraće televizori...

• +1 1
Posted

U subotu ujutro cu da obidjem atomsko skloniste za svaki slucaj. Ko mi garantuje da se i onomad nisu sastali neki dinosaurus Jovana i dinosaurus Misa Pisa u jurino doba i da je nakon toga dosla apokalipsa. To se tako nekad posloze planete i ode sve u PM.

• Haha 2
Posted

Fino mesa cirilicu i latinicu - bice na TV Narru 

Posted

jao koliko me nervira ovaj lik

Posted
On 5.2.2021. at 9:57, Jumanji said:

Ooaaoaoaaa...

Aaaa sad tek vidim ovog šampiona..........Kiša natoplja, onda lisnata masa raste i drveta padaju. A najveći problem su drveta koja rastu ukoso, tj. ona koja ne rastu ravno, i onda vetar koji blago duva ruši drveta..............Ovaj bi trebao da bude zamenik Vulinu (piši kao što je napisano, i govori kako se kaže™  ) ili Tomi Moni

• +1 1
Posted (edited)

Po izgledu TV Pančevo (dok još nije bila prodata) sam zaključio da je snimak od ranije i sad vidim da je taj Popadić u međuvremenu napredovao.

2013-2013. savetnik gen. direktora JKP Zelenilo (Pančevo)

2013-2016. zamenik gen. direktora JKP Zelenilo (Pančevo)

2016-2018. posebni savetnik i šef kabineta ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

2018-danas direktor JKP Gradska čistoća

http://www.gradskacistoca.rs/?page_id=5410

Edited by msv
  • 2 weeks later...
Posted

ko je skot?

otvorih tviter, vidim ima dosta pratilaca, to neka influenserka? il hardkor animir?