March 3, 20214 yr Možemo se mi njemu smejati do sutra, ko i onima što idu uzbrdo uz pokretne stepenice, ali on je vlast a ne mi.
March 3, 20214 yr A ako je deo Stefanoviceve struje verovatno ce govnoidi objaviti i da poseduje penthaus od pola miliona. Ostali su mirni za sada, samo se penthausi gomilaju.
March 4, 20214 yr 13 hours ago, čekmeže said: Možemo se mi njemu smejati do sutra, ko i onima što idu uzbrdo uz pokretne stepenice, ali on je vlast a ne mi. Normalnom coveku ovde nista drugo nije preostalo nego da im se smeje i da ih sprda. Ignorisanje slabo pomaze, a u drugim stvarima, nekoj konkretnoj akciji ili preuzimanju te vlasti je tanak, nesposoban, sta god. Tako da...
March 11, 20214 yr 9 minutes ago, Jumanji said: Jaaakaaa konkurencija, kao i uvek Sve ti jebem kakva idiotkinja...
March 11, 20214 yr Ko je ovaj debil? Ko mu je napravi stajling? De znam, neki dr ekonomije valjda [emoji849]
March 11, 20214 yr On 3.3.2021. at 19:24, Jumanji said: @gospa buba evo ga ovaj što je uvijo Aleksandra u tepih
March 11, 20214 yr 9 hours ago, Jumanji said: Jaaakaaa konkurencija, kao i uvek Sad sam guglao kad je debilka rodjena. Nije imala ni punih 10 kad je Sloba srušen.