Facundo Orellana Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 (edited) Toma Mona je čak i simpatičan u ovom detinjem pokušaju kinjenja Drobnjaka. Svakako bolje od plaćenih članaka u Danasu, u kojima se zalaže za ukidanje godišnjeg odmora, jer ih libekovski doživljava kao nepotrebne. Edited February 25, 2021 by Facundo Orellana
omiljeni Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 nije Toma bio protiv godišnjeg odmora nego ga je samo nerviralo što na more ide i sirotinja koja radi za minimalac tako što se zadužuje (što ih posle godinama opterećuje i narušava im psihičko zdravlje) zarad 10 dana na moru gde samo mogu da dobiju upalu mozga ako ne osuše kosu posle plaže ili da ih opeče meduza dok su u vodi. on je bio za nove moderne vidove turizma: u domaćim letovalištima i domaćim hotelima, eventualno odlazak do pozorišta ili da se prošeta do biblioteke. 1
omiljeni Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 imam taj tekst u bookmarks: https://www.danas.rs/kolumna/rec-tajkuna/godisnji-odmor-ili-plasticna-operacija/
Sludge Factory Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 I dalje ne kapiram zasto pominje Mesija i Kristijana Ronalda. WTF?
napadaj Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 U fazonu došli ste ovde kao bogovi za tunele 1
DR. KUMALO Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 mona je kao kad se andrija milošević uživi u lik iz svojih viceva https://www.youtube.com/watch?v=WqDQ_kznd8g
kud u maglu Simoviću Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 vratio se, na velika vrata kako i priliči somurdi
gospa buba Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 boze gospode. takve stvari i nastaju kad se mnogo izostaje sa nastave sent from bubamoto 1
SNARC Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 Imam ja jedan organ..koji mogu da ustupim Srkiju da se istim pozabavi malo. Bilmez.
Recommended Posts