*edited by mod Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 Ima i kod nas, mada nisam probao. doduse po kaficima stoji reklama pretpostavljam da reklamiraju nesto sto ima u ponudi. Sad kad im skoci prodaja zbog D. Marsicanina influensera.
gospa buba Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 mozda ga plate samo da iritira n+1 srbiju? sent from bubamoto
namenski Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 Samo se vi zajebavajte, zaboravili ste kakav je to bizgov bio dok je predsedavao Skupstinom: najveci deo danasnjeg naprednjackog skupstinskog bahacenja i bezobrazluka potice iz njegove nadobudne kostunicavosti. Lik je 1 zlo.
Jeremija Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 20 hours ago, James Marshall said: Ili je to ili je neki dupli igrač, nekad baš iznenadi nekim stavovima. Mada, možda on to percipira kao neku principjelnost. Ni meni ne djeluje kao najbistrija koka u jatu. Otprilike je u rangu Draže Petrovića...
Joe D Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 i u pravu je marsicanin, koka kola moze samo sa vinjakom da se pije, kakvi djumbiri.
vathra Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 17 hours ago, renne said: Да, посебно говоре о четницима који су носили црвене заставе (ово заправо и пише у неком од њихових извештаја). За остатак, погледати табелу:https://sh.wikipedia.org/wiki/Napadi_na_garnizone_NDH
gospa buba Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 nije on tupan. pljachkash grobova. edip. ako ga okachish josh negde vrishtacu! sent from bubamoto
Filozof manijak Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 1 minute ago, gospa buba said: nije on tupan. pljachkash grobova. Mislim da je nekrofil tačniji izraz za ovo ušato čudovište
gospa buba Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 nene, ja gledam malo dalje preko brda. pljachkash grobova.sent from bubamoto
Recommended Posts