aram Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Quote Drzzavni sekretar Vatikana, koji inacce prvi put dolazi u Srbiju, kako je dodao Ivica Daccich, uccestvovache na biskupskoj konferenciji u Novom Sadu. "Za nas je ta poseta veoma vazzna“, podvukao je Daccich.Ministar je takodje, s tim u vezi, podsetio da Palestina nije priznala Kosovo, ssto je, prema njegovim reccima, vazzno zbog islamskog faktora. ili je ministar tupan ili novinar nepostojeće agencije...
James Marshall Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 On je jedan od najvećih davitelja na srpskom tviter nebu, užasno je naporan
zmanic Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Neka ide u SOKOJ da se zali, pa da ga ponovo prebiju.
kud u maglu Simoviću Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 9 hours ago, zmanic said: Neka ide u SOKOJ da se zali, pa da ga ponovo prebiju. sloba, ne vlado
kud u maglu Simoviću Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 pobednik meseca je draganče maršićanin
gospa buba Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 a shta predmetni danas radi u zivotu, ocheg zivi ima li? on bi mogo tih drogova da kupi sigurno kolko oce. mislim kad bi hteo : dry: sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 zadnje da znam bio je veleposlanik u švici
gospa buba Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 zadnje da znam bio je veleposlanik u švici to znam da je imao stanovite poteshkoce jer nije govorio ni jedan jezik sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 a imao je i neku ljubavnu aferu, sa stafom
pt 2.0 Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Koka kola sa đumbirom??? I to ima usvijet? 19 hours ago, James Marshall said: On je jedan od najvećih davitelja na srpskom tviter nebu, užasno je naporan Kauboj tvitera. Plus mi se čini da je nekako... da nije baš sharp as a pencil
James Marshall Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 2 minutes ago, pt 2.0 said: Koka kola sa đumbirom??? I to ima usvijet? Kauboj tvitera. Plus mi se čini da je nekako... da nije baš sharp as a pencil Ili je to ili je neki dupli igrač, nekad baš iznenadi nekim stavovima. Mada, možda on to percipira kao neku principjelnost. Ni meni ne djeluje kao najbistrija koka u jatu.
jms_uk Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 3 minutes ago, pt 2.0 said: Koka kola sa đumbirom??? I to ima usvijet? Ja ovde videh samo Pepsi [i odvratno je ]
pixy Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 tipičan političar, kenja o nepostojećim stvarima za sve fensi kole mora se preko grane, u .hu - vanila, cherry... ovi hellenic bottling mentalaći ništa ovde ne prave sem regular i ziro
Recommended Posts