June 29, 20186 yr Quote Drzzavni sekretar Vatikana, koji inacce prvi put dolazi u Srbiju, kako je dodao Ivica Daccich, uccestvovache na biskupskoj konferenciji u Novom Sadu. "Za nas je ta poseta veoma vazzna“, podvukao je Daccich.Ministar je takodje, s tim u vezi, podsetio da Palestina nije priznala Kosovo, ssto je, prema njegovim reccima, vazzno zbog islamskog faktora. ili je ministar tupan ili novinar nepostojeće agencije...
July 15, 20186 yr 9 hours ago, zmanic said: Neka ide u SOKOJ da se zali, pa da ga ponovo prebiju. sloba, ne vlado
July 15, 20186 yr a shta predmetni danas radi u zivotu, ocheg zivi ima li? on bi mogo tih drogova da kupi sigurno kolko oce. mislim kad bi hteo : dry: sent from bubamoto
July 15, 20186 yr zadnje da znam bio je veleposlanik u švici to znam da je imao stanovite poteshkoce jer nije govorio ni jedan jezik sent from bubamoto
July 15, 20186 yr Koka kola sa đumbirom??? I to ima usvijet? 19 hours ago, James Marshall said: On je jedan od najvećih davitelja na srpskom tviter nebu, užasno je naporan Kauboj tvitera. Plus mi se čini da je nekako... da nije baš sharp as a pencil
July 15, 20186 yr 2 minutes ago, pt 2.0 said: Koka kola sa đumbirom??? I to ima usvijet? Kauboj tvitera. Plus mi se čini da je nekako... da nije baš sharp as a pencil Ili je to ili je neki dupli igrač, nekad baš iznenadi nekim stavovima. Mada, možda on to percipira kao neku principjelnost. Ni meni ne djeluje kao najbistrija koka u jatu.
July 15, 20186 yr 3 minutes ago, pt 2.0 said: Koka kola sa đumbirom??? I to ima usvijet? Ja ovde videh samo Pepsi [i odvratno je ]
July 15, 20186 yr tipičan političar, kenja o nepostojećim stvarima za sve fensi kole mora se preko grane, u .hu - vanila, cherry... ovi hellenic bottling mentalaći ništa ovde ne prave sem regular i ziro