Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

Miša bi bio odličan za neki novi Dođi u Grčku uradak. Samo neki nacionalno osvešćeni poduhvat. 

Edited by pacey defender
Posted

Zar nemamo Palmu za to, sa onom njegovom kancelarijom u Paraliji?

Posted

KNИN.  

A to što pokazuje rukom verovatno znači da su im jela neslana, pa treba dosoliti?

Posted (edited)

qpFm5Gl.png

Three horizontal bands of orange, white and blue with three small flags (the Union Jack to the left, the vertical version of the flag of the Orange Free State in the centre and the flag of the South African Republic to the right) centered on the white band.

mWRT4Zb.png

Many South Africans still view it as a symbol of apartheid, and therefore have strongly discouraged its use.

In the 21st century, usage of the old South African flag experienced use of as a symbol by white supremacists not just in South Africa but worldwide.

https://en.wikipedia.org/wiki/Flag_of_South_Africa_(1928–1994)

Edited by vememah
Posted

Ovo njegovo "dogodilo se na današnji dan" na Twitteru je jedna od bizarnijih stvari, ne kapiram smisao uopšte. 

Posted

Pratim sta pise i na tw i na blogu, i ima dosta cudnih stvari, sad da li cicak samo evocira uspomene na db vremena, ili idalje tu ima neke aktivnosti, ko zna. Al jeste enigmaticno, a meni i jako zanimljivo. 

Posted
9 hours ago, James Marshall said:

Ovo njegovo "dogodilo se na današnji dan" na Twitteru je jedna od bizarnijih stvari, ne kapiram smisao uopšte. 

Bolje da je javio rođendan Klinta Istvuda

Posted

Neverovatno, kad god otvorim tviter preds spavanje, iskoči mi neka Čičkova čitulja.

Posted

Samo da skrenem pažnju da je Zoran Čičak odigrao glavnu ulogu u gašenju OK kanala... pa da je samo to, malo li je...

Posted
17 minutes ago, MayDay said:

Neverovatno, kad god otvorim tviter preds spavanje, iskoči mi neka Čičkova čitulja.

Pa kad objavljuje u sitne sate, da bude friško, ti i ja insomničari smo mu glavna klijentela izgleda 

Posted

Najjače mi bilo kad je davao daću Raspućinu. Ceo tvit sa slikom je bio božanstven.

Posted

A čekaj, da li mu je ovo gore neka pošalica ili stvarno misli da je zastava USA na narandžaste pruge, odnosno da zastava Holandije ima vertikalnu zelenu štraftu? :unsure:

Posted

samo gilja za sve članove jula, bivše ili sadašnje, svejedno. 

Posted
3 hours ago, Weenie Pooh said:

A čekaj, da li mu je ovo gore neka pošalica ili stvarno misli da je zastava USA na narandžaste pruge, odnosno da zastava Holandije ima vertikalnu zelenu štraftu? :unsure:

ti nikad nisi video daltonistu u zivotu?