klimt Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 ZORAN PANOVIĆ - NEDELJNIK 26. APRIL TAKOZVANI OPOZICIONAR UMISLIO DA JE TOBOŽE TIRKE...
3opge Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 a onolike sanse za biznis za mlade preduzetnike samo nicu na sve strane.
katamaran Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Ja sam smilsio sjajnu ideju za biznis al kad mi je knjigovodja objasnio koliko bih rizikovao sa celom pricom samo sam digao ruke...
klimt Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Još jedan biser iz istog teksta. Kroz njega "misli " i "progovara" valjda Markuze...
pacey defender Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 (edited) 10 hours ago, klimt said: Još jedan biser iz istog teksta. Kroz njega "misli " i "progovara" valjda Markuze... Obe teme ( i ovaj post i prethodni) su ok za razgovor. Danas je lakse otici iz zemlje i to je jedan od razloga sto je manje zelje za aktivizmom i zrtvovanjem. Dalje, tacno je da jedan deo gradjanske Srbije ne zanima mnogo pristup skolovanju, koliko im je bitno da se zadrže standardi-ishodi obrazovanja koje su oni sami morali da zadovolje. No, problem je sto ovo pise covek koji je nekako prošao Vučićev clearance za Upravni odbor RTS i što sve ovo piše u kontekstu "navodne besperspektivnosti u Vučićevoj Srbiji". Hoću samo da kažem - nije ovo za tupana dana, nego za kvarnjaka dana. Edited May 2, 2018 by pacey defender
pacey defender Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 (edited) ,,, Edited May 2, 2018 by pacey defender
Frank Pembleton Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Ma Panović je čovek koji ima ozbiljan problem kontrole poroka. A onda je tu uvek spremna deep state da pomogne...
Miralem Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 uh, ne smem ni da zamislim sta ce se desiti kada slucajno naidje na vukajliju.
copkillah Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 19 hours ago, Nesh said: Krle citao malo stare novine. i glupi Čanak koji ga je ritvitovao
Frank Pembleton Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 3 hours ago, copkillah said: i glupi Čanak koji ga je ritvitovao Možda je Čanak retvitovao da pokaže koliko je ovaj glup? A možda je i zemlja ravna ploča...
Recommended Posts