James Marshall Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Sa našom demografijom i sistemima socijalne zaštite svako ko je radno sposoban će morati da radi negdje do 104. godine.
gospa buba Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 svi koji rade i inache rade za svu decu, ma chija bila, i to treba tako da bude. i sve stare, mada svi imaju stare, pre ili kasnije. bez obzira takodje. jedino ova glupacha nije sposobna da to srochi bez da nekog zavadja ili preti. ili samo idiot nepoznatog pola urednikuje naslov da deluje na bash strashno rech kazna od pre par godina je srecom zamenjena solidarnoshcu sent from bubamoto
3opge Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 treba jednostavno ozakoniti da imas pravo da posaljes decu kod nemacha dece da mu izedu sve iz frizidera.
Miralem Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 raspolizivu decu treba ravnomerno radpodeliti izmedju onih kojih je a) imaju i b) nemaju. eventualni visak nadlezno rashodovati.
James Marshall Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Koji višak zar nije usnija plakao prije mjesec dva kako nam nestaje dnevno dva autobusa ljudi
Weenie Pooh Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Pa višak će se javiti kad krenu da rađaju plodovi one sumanute kampanje za spas nataliteta. Posle će Vođa da krene da citira Svifta: "A young healthy child well nursed, is, at a year old, a most delicious nourishing and wholesome food, whether stewed, roasted, baked, or boiled; and I make no doubt that it will equally serve in a fricassee, or a ragout."
katamaran Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 (edited) Dnevni tupan - idejni tvorac MTS ekoloske kampanje. Zaustavila me promoterka na Adi da mi pojasni kako su napravili neke ekoloske tarife (bla,bla,bla) i da bi mi pokazala koliko su ekoloski osvesceni dade mi grafitnu olovku na poklon. Ne znam koliko su drveca posekli da bi nam MTS pojasnio da brine za ekologiju. https://www.mts.rs/privatni/vesti/2465/cuvamo-tvoj-svet-uz-nove-postpejd-tarife Edited April 28, 2018 by katamaran
Recommended Posts