renne Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Hvala. Taj jos nisam probao :P bolje i nemoj, džibra
Sludge Factory Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 (edited) Zato verovatno još nisi napisao nijedan roman o pseudosrednjevekovnoj psihoistoriji parasrpke patodržave -_- Ionako je za mene viski irski, a burbon samo iz kentakija -_- Edited October 1, 2017 by Sludge Factory
Sludge Factory Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 bolje i nemoj, džibra pa ako je tako, onda je sve jasno
Bujodrag Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Izgleda ko krmača Lava Trebalo je da stavi neku dvolitru piva za fotku. Tako bi ispao kul zajebant, ovako je samo šaban
aram Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Fakat je svaki Vat 69 koji sam probao kod nas bio djubre neopevano, ali kazu ljudi da inače nije... Biće da je to negde kod nas pakovano bog te pita šta.
porucnik vasic Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Izgleda ko krmača Lava То је то. Fakat je svaki Vat 69 koji sam probao kod nas bio djubre neopevano, ali kazu ljudi da inače nije... Biće da je to negde kod nas pakovano bog te pita šta. Ма јок бре, исто је свуда. Лоше је то, много лоше.
aram Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 ok, verujem, nisam neki poznavalac viskija - znam dva koja pijem i to je to :D
Joshua Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 (edited) da se zna ko na ovom topiću kosi a ko vodu nosi -_- Edited October 2, 2017 by Joshua
Skyhighatrist Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Nije LA nego Vegas, al' uklapa se, tupan je tupan...
James Marshall Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Ubo je i da je Srbija u Evropi. Bog ga blagoslovio.
Weenie Pooh Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Ispravio je LA u LV, ali kako se ne plaši da mu gazda ne zameri što se obraća direktno predsedniku? Mislim, zna se ko jedini ima ingerencije za direktan dijalog na ravnoj nozi između dva tremendous državnika. Krlo nek saučešće izjavljuje nekom kolumniisti, bivšem muzičaru, uticajnom tviterašu...
JozoMujica Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Ispravio je LA u LV, ali kako se ne plaši da mu gazda ne zameri što se obraća direktno predsedniku? Mislim, zna se ko jedini ima ingerencije za direktan dijalog na ravnoj nozi između dva tremendous državnika. Krlo nek saučešće izjavljuje nekom kolumniisti, bivšem muzičaru, uticajnom tviterašu... Tuga jedna kako mu (solidnu) muziku koju objavljuje ne lajkuje niko ili tek poneko. Pratioci mu nisu na istoj liniji muzičkog ukusa. :D
Recommended Posts