Miralem Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 onda ja zivim u aći -_- ono sto me dovodi do ludila je da ti degenerici tepaju gradovima da bi se kao videlo kako su oni milion puta bili u njima, zavoleli ih, znaju svaki cosak i kako ljudi u njima disu, kad prodju pozdrave ih lubenicar i stolar... a vecina ih je bila jednom, ako i toliko, i to preko ko zna koje seme.
stajebrebilo Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 (edited) Brate, kako je u trći, brate, full je u trći... Daleke '86 sam prvi (i za sad, jedini) put bio u Trstu, i isto se tako zezao - Trća, ludilo, Ponte rosso... video prvi put CD u prodavnici - nisam ni znao čemu to služi (a uz to i ne radi, jelte) Edited December 25, 2016 by vookela
copkillah Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 onda ja zivim u aći -_- ono sto me dovodi do ludila je da ti degenerici tepaju gradovima da bi se kao videlo kako su oni milion puta bili u njima, zavoleli ih, znaju svaki cosak i kako ljudi u njima disu, kad prodju pozdrave ih lubenicar i stolar... a vecina ih je bila jednom, ako i toliko, i to preko ko zna koje seme. To je to, mahom one ekskurzije po Kaći, Nići, Sen Troći, Moći...
Dagmar Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 Daleke '86 sam prvi (i za sad, jedini) put bio u Trstu, i isto se tako zezao - Trća, ludilo, Ponte rosso... video prvi put CD u prodavnici - nisam ni znao čemu to služi (a uz to i ne radi, jelte) I šta tome fali, al hejters gonna hejt.
Nesh Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 Meni najefektnije ovo "cert". Idem na cert. Zvuči!
gagilija Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 onda ja zivim u aći -_- ono sto me dovodi do ludila je da ti degenerici tepaju gradovima da bi se kao videlo kako su oni milion puta bili u njima, zavoleli ih, znaju svaki cosak i kako ljudi u njima disu, kad prodju pozdrave ih lubenicar i stolar... a vecina ih je bila jednom, ako i toliko, i to preko ko zna koje seme. yeah....kao sto su svi bili super sa zoranom...
Reaktor Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 yeah....kao sto su svi bili super sa zoranom...Sa Zoćom!
stajebrebilo Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 I šta tome fali, al hejters gonna hejt. A ima i Londra za London...
James Marshall Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 Pa nije to isto, Italijani ga zovu tako regularno, i prenijeli su to na Dalamtince i to nije neka prolazna fora, tako je ihaj haj. I u pjesme ušlo.
levi Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 (edited) Oduvek je matora džangrizala nervirao klinački žargon, nije to ništa prolazno Samo prelazimo na drugu stranu, u realnom vremenu Edited December 25, 2016 by levi
koksy Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 (edited) Meni najefektnije ovo "cert". Idem na cert. Zvuči! a ša je sad cert kojqrac!? edit: aaaaaaa, koncert jebotebog! Edited December 25, 2016 by koksy
Recommended Posts