December 25, 20168 yr onda ja zivim u aći -_- ono sto me dovodi do ludila je da ti degenerici tepaju gradovima da bi se kao videlo kako su oni milion puta bili u njima, zavoleli ih, znaju svaki cosak i kako ljudi u njima disu, kad prodju pozdrave ih lubenicar i stolar... a vecina ih je bila jednom, ako i toliko, i to preko ko zna koje seme.
December 25, 20168 yr Brate, kako je u trći, brate, full je u trći... Daleke '86 sam prvi (i za sad, jedini) put bio u Trstu, i isto se tako zezao - Trća, ludilo, Ponte rosso... video prvi put CD u prodavnici - nisam ni znao čemu to služi (a uz to i ne radi, jelte) Edited December 25, 20168 yr by vookela
December 25, 20168 yr onda ja zivim u aći -_- ono sto me dovodi do ludila je da ti degenerici tepaju gradovima da bi se kao videlo kako su oni milion puta bili u njima, zavoleli ih, znaju svaki cosak i kako ljudi u njima disu, kad prodju pozdrave ih lubenicar i stolar... a vecina ih je bila jednom, ako i toliko, i to preko ko zna koje seme. To je to, mahom one ekskurzije po Kaći, Nići, Sen Troći, Moći...
December 25, 20168 yr Daleke '86 sam prvi (i za sad, jedini) put bio u Trstu, i isto se tako zezao - Trća, ludilo, Ponte rosso... video prvi put CD u prodavnici - nisam ni znao čemu to služi (a uz to i ne radi, jelte) I šta tome fali, al hejters gonna hejt.
December 25, 20168 yr onda ja zivim u aći -_- ono sto me dovodi do ludila je da ti degenerici tepaju gradovima da bi se kao videlo kako su oni milion puta bili u njima, zavoleli ih, znaju svaki cosak i kako ljudi u njima disu, kad prodju pozdrave ih lubenicar i stolar... a vecina ih je bila jednom, ako i toliko, i to preko ko zna koje seme. yeah....kao sto su svi bili super sa zoranom...
December 25, 20168 yr Pa nije to isto, Italijani ga zovu tako regularno, i prenijeli su to na Dalamtince i to nije neka prolazna fora, tako je ihaj haj. I u pjesme ušlo.
December 25, 20168 yr Oduvek je matora džangrizala nervirao klinački žargon, nije to ništa prolazno Samo prelazimo na drugu stranu, u realnom vremenu Edited December 25, 20168 yr by levi
December 25, 20168 yr Meni najefektnije ovo "cert". Idem na cert. Zvuči! a ša je sad cert kojqrac!? edit: aaaaaaa, koncert jebotebog! Edited December 25, 20168 yr by koksy