Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

onda ja zivim u aći -_-

ono sto me dovodi do ludila je da ti degenerici tepaju gradovima da bi se kao videlo kako su oni milion puta bili u njima, zavoleli ih, znaju svaki cosak i kako ljudi u njima disu, kad prodju pozdrave ih lubenicar i stolar... a vecina ih je bila jednom, ako i toliko, i to preko ko zna koje seme.

Posted (edited)

Brate, kako je u trći, brate, full je u trći...

Daleke '86 sam prvi (i za sad, jedini) put bio u Trstu, i isto se tako zezao - Trća, ludilo, Ponte rosso...  :lolol:

video prvi put CD u prodavnici - nisam ni znao čemu to služi (a uz to i ne radi, jelte)

Edited by vookela
Posted

onda ja zivim u aći -_-

ono sto me dovodi do ludila je da ti degenerici tepaju gradovima da bi se kao videlo kako su oni milion puta bili u njima, zavoleli ih, znaju svaki cosak i kako ljudi u njima disu, kad prodju pozdrave ih lubenicar i stolar... a vecina ih je bila jednom, ako i toliko, i to preko ko zna koje seme.

To je to, mahom one ekskurzije po Kaći, Nići, Sen Troći, Moći...

Posted

Daleke '86 sam prvi (i za sad, jedini) put bio u Trstu, i isto se tako zezao - Trća, ludilo, Ponte rosso...  :lolol:

video prvi put CD u prodavnici - nisam ni znao čemu to služi (a uz to i ne radi, jelte)

I šta tome fali, al hejters gonna hejt.

Posted

Meni najefektnije ovo "cert". Idem na cert. Zvuči! 

Posted

onda ja zivim u aći -_-

yeah....kao sto su svi bili super sa zoranom...

Posted

yeah....kao sto su svi bili super sa zoranom...

Sa Zoćom!
Posted

I šta tome fali, al hejters gonna hejt.

A ima i Londra za London...

Posted

Pa nije to isto, Italijani ga zovu tako regularno, i prenijeli su to na Dalamtince i to nije neka prolazna fora, tako je ihaj haj. I u pjesme ušlo.

Posted (edited)

Oduvek je matora džangrizala nervirao klinački žargon, nije to ništa prolazno

Samo prelazimo na drugu stranu, u realnom vremenu

Edited by levi
Posted (edited)

Meni najefektnije ovo "cert". Idem na cert. Zvuči! 

a ša je sad cert kojqrac!? 

edit: aaaaaaa, koncert jebotebog! :frust:

Edited by koksy