Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

:lol: a ne mora njegoš, al ne moraju baš ni vendija da isijavaju..

Posted (edited)

:lol: a ne mora njegoš, al ne moraju baš ni vendija da isijavaju..

pusti ti vendija, vendi je ochigledno neshto pristupalo literaturi, kako tako koristlo racio, ima kljuchne rechi, ima tok, salata joj je laksha nego 1 chedonira, budimo realni. vendi ima prichu :D

ovi bikovici i bikovicke, shto im puca srce za naci stvar, nisu ni ishli u shkolu jer je bombardovanje trajalo 14 godina, pa omashili i zavrshne godine vrtica.

ne verujem ni da bi razumeli gde je problem. a mozda je i generacijska stvar, hu nouz :unsure:

hvala gospodu pa ne moraju da igraju krlezu. a maksimum ce biti shtrpanje nekog andrica adaptirano da podupre nashu stvar. i ako ima o tesli. i dosta -_-

jebiga, mozda i zasijaju u nekoj charoliji, ko lejdi gaga dok peva dzez :unsure:. mi smo poslednji put otishli u jdp da gledamo vishnjik chehovljevljeva™ ^_^, i sve je bilo 1 beogracko achenje i kerebechenje, osim jasne djurichic i jednog celavog.

Edited by gospa buba
Posted

Kičić? :lolol:

Gistro ono KAO gotivno na certu SA ortacima!!!!!!!!!!!! U NJUCI!!!! Slušaj te dobru mjuzu i gledaj te dobre filmove!

I naravno:

Rockin in a the free world

Posted (edited)

evo opet sam se iznervirala... AAAAAAA!!!

cepančina  :frust:

edip: glupu u glumu.

Edited by Joshua
Posted (edited)

aaaaa, car!!!! fala ivicka! kako neko moze da ga mrzi kad je toliko neadekvatan za sve cega se dohvati! eto recimo ja bi zdrobio glavu macolom svakom ko je ikad u zivotu rekao "njuca", ali njemu sve oprastam!

Edited by Miralem
Posted

Upravo tako. Još ćemo ga i zavoleti.  :D

Ili, ipak da ne preterujemo

Posted

Човек дефинитивно испред свог времена.

Пре десет година је успевао да куца блог неписмено као на да га је сад набадао на смартфону, са све укљученим мађарским auto-correct-ом.

Posted

meni je blog o strokes nešto najbolje na srpskom netu ikada povremeno ga lepim da nove generacije forumskih guštera slučajno ne propuste to kapitalno delo :fantom:

Posted

nisam mogla da svarim ni rec koca za kokakolu, ali NJUCA :lolol: nisam citala njegov blog ranije, ali covek ima toliko tupavu facu da se savrseno uklapa. da se nadovezem na mlade glumce, drugaricin sin ide u neku skolu glume koju vodi ckaljina unuka i ne znam ko jos. uglavnom, sad im se pojavio kao predavac neki iz one ekipe bogtevideo koji psuje na casovima i to najstrasnije....jedna devojcica je  pogresila  neku repliku, a on joj kaze daaaaj sisaj mi kurac nauci tekst bolje. doslovno tim recima. deca su stariji razredi osnovne skole inace.

Posted

nisam mogla da svarim ni rec koca za kokakolu, ali NJUCA :lolol: nisam citala njegov blog ranije,

Slikar Cile Marinkovic je koristio Njuca za NY jos pre 20 i kusur godina, secam se...

Ne znam da li govorimo u istom kontekstu.

Posted (edited)

ma svi su tupavi i bezizražajni, to ne glumi, to kopipejstuje bakija u različite situacije: baki i euridika, baki i san letnje noći, baki u blitvi...

stalno baki. samo baki.

edip: meni jednom rekli trća za trst. kad tad nisam udarila nekog zbog načina na koji priča, nikad neću. trća... marš.

Edited by Joshua
Posted

Brate, kako je u trći, brate, full je u trći...