Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

jednom je pokojni vasa objasnjavao kako to funkcionise- ako si dovoljno uporan i odazivas se uredno na sve pozive, uskoro dospevas na listu. kad si na listi onda novinari mentoli zovu tebe mentola da govoris mentolske stvari na mentolska pitanja.  bitno je samo da si pouzdan u smislu odazivanja i da budes na liniji. u ovom slucaju da imas i mentolski sal.

Posted

Mislim da je to objašnjavao na primeru Nade Macure. O kojoj sam pre nekoliko nedelja iznela 1 mišljenje. I po Marfijevom zakonu naletela na nju prvi dan kad sam došla u BG. Šta je Nada Macura radila? Nada Macura je tokom našeg kratkog susreta odgovarala na pitanje nekog novinara telefonom.

I sad mi nešto krivo što sam bilo šta pisala o njoj, ima žena neke svoje išjuze, ali makar kao ljudsko biće ne deluje da je zla il nešto.

Posted

A imaju li ti analiticari i komentatori neku materijalnu korist, sem toga sto im to hrani ego?

Slucajno poslato sa Tapatoka

Posted

C0Ex7zXW8AAM0lV.jpg

Ma Krle je izgleda trol. nevjerovatno je da čovjek ima 100% pogodaka prilikom izbora pogrešne strane.

Posted

Ja stvarno sve teže verujem da je on istinit. mora da iza njega stoji konglomerat (super reč) umova koji se unezvereno znoje smišljajući ove angažovane izjave.

Posted

Ovo je vrlo verovatno već bilo jer nije friško ali za svaki slučaj, 1:20 

Posted

jbmmumater, ja sam kao mala imala utisak da ti glumci nekad nešto i pročitaju i da manje više znaju di prestaje sopstveno dupe a di počinje tobogan... jel i to mučeno čitanje sad izbačeno iz programa kao anahrono? 

sad se setih i kičićevog blogovanja i lepo mi nije dobro

Posted

jbmmumater, ja sam kao mala imala utisak da ti glumci nekad nešto i pročitaju i da manje više znaju di prestaje sopstveno dupe a di počinje tobogan... jel i to mučeno čitanje sad izbačeno iz programa kao anahrono? 

ti mislish da oni cijepaju red starih grka red hekspira ko ljuba tadic ili mira stupica ili tako neko ko je neshto morao da prvo prochita neshto da bi nauchio napamet? :unsure:

Posted

Ma, šta ima da čitaju kad je u filmovima montažer odavno važniji od reditelja.

Posted

uuuu, kicicev blog, to mora da je jako! jer ima negde best of?

Posted

ti mislish da oni cijepaju red starih grka red hekspira ko ljuba tadic ili mira stupica ili tako neko ko je neshto morao da prvo prochita neshto da bi nauchio napamet? :unsure:

aha :blush: ne toliko, al malo samo bar...

uuuu, kicicev blog, to mora da je jako! jer ima negde best of?

nem arhivu, preko foruma saznavala za to - objavljivao u zlatnom dobu b92 bloga, kad i biki i ekipa...

Posted

aha :blush: ne toliko, al malo samo bar...

nem arhivu, preko foruma saznavala za to - objavljivao u zlatnom dobu b92 bloga, kad i biki i ekipa...

to ocesh njegoshi da izbijaju iz njih.

e pa nema. danashnje perje glumachko je bogtevideo. achenje i kerbechenje. a ako sudimo po dinamici zivota, nikada nece nista ni prochitati. jer kad, jer zashto.