Miralem Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 jednom je pokojni vasa objasnjavao kako to funkcionise- ako si dovoljno uporan i odazivas se uredno na sve pozive, uskoro dospevas na listu. kad si na listi onda novinari mentoli zovu tebe mentola da govoris mentolske stvari na mentolska pitanja. bitno je samo da si pouzdan u smislu odazivanja i da budes na liniji. u ovom slucaju da imas i mentolski sal.
Dagmar Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Mislim da je to objašnjavao na primeru Nade Macure. O kojoj sam pre nekoliko nedelja iznela 1 mišljenje. I po Marfijevom zakonu naletela na nju prvi dan kad sam došla u BG. Šta je Nada Macura radila? Nada Macura je tokom našeg kratkog susreta odgovarala na pitanje nekog novinara telefonom. I sad mi nešto krivo što sam bilo šta pisala o njoj, ima žena neke svoje išjuze, ali makar kao ljudsko biće ne deluje da je zla il nešto.
stajebrebilo Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 A imaju li ti analiticari i komentatori neku materijalnu korist, sem toga sto im to hrani ego? Slucajno poslato sa Tapatoka
James Marshall Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Ma Krle je izgleda trol. nevjerovatno je da čovjek ima 100% pogodaka prilikom izbora pogrešne strane.
Bujodrag Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Ja stvarno sve teže verujem da je on istinit. mora da iza njega stoji konglomerat (super reč) umova koji se unezvereno znoje smišljajući ove angažovane izjave.
copkillah Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Ovo je vrlo verovatno već bilo jer nije friško ali za svaki slučaj, 1:20
pbg12345 Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 @ck naravno http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=44&p=3752667 mada, nije bilo lose videti jos jednom, decko je objasnio i podigao lestvicu visoko
Joshua Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 jbmmumater, ja sam kao mala imala utisak da ti glumci nekad nešto i pročitaju i da manje više znaju di prestaje sopstveno dupe a di počinje tobogan... jel i to mučeno čitanje sad izbačeno iz programa kao anahrono? sad se setih i kičićevog blogovanja i lepo mi nije dobro
gospa buba Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 jbmmumater, ja sam kao mala imala utisak da ti glumci nekad nešto i pročitaju i da manje više znaju di prestaje sopstveno dupe a di počinje tobogan... jel i to mučeno čitanje sad izbačeno iz programa kao anahrono? sad se setih i kičićevog blogovanja i lepo mi nije dobro ti mislish da oni cijepaju red starih grka red hekspira ko ljuba tadic ili mira stupica ili tako neko ko je neshto morao da prvo prochita neshto da bi nauchio napamet?
Bujodrag Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Ma, šta ima da čitaju kad je u filmovima montažer odavno važniji od reditelja.
Miralem Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 jbmmumater, ja sam kao mala imala utisak da ti glumci nekad nešto i pročitaju i da manje više znaju di prestaje sopstveno dupe a di počinje tobogan... jel i to mučeno čitanje sad izbačeno iz programa kao anahrono? sad se setih i kičićevog blogovanja i lepo mi nije dobro uuuu, kicicev blog, to mora da je jako! jer ima negde best of?
Joshua Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 ti mislish da oni cijepaju red starih grka red hekspira ko ljuba tadic ili mira stupica ili tako neko ko je neshto morao da prvo prochita neshto da bi nauchio napamet? aha ne toliko, al malo samo bar... uuuu, kicicev blog, to mora da je jako! jer ima negde best of? nem arhivu, preko foruma saznavala za to - objavljivao u zlatnom dobu b92 bloga, kad i biki i ekipa...
gospa buba Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 aha ne toliko, al malo samo bar... nem arhivu, preko foruma saznavala za to - objavljivao u zlatnom dobu b92 bloga, kad i biki i ekipa... to ocesh njegoshi da izbijaju iz njih. e pa nema. danashnje perje glumachko je bogtevideo. achenje i kerbechenje. a ako sudimo po dinamici zivota, nikada nece nista ni prochitati. jer kad, jer zashto.
Recommended Posts