Jump to content

Featured Replies

• Replies 7.3k
  • Views 840.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

jeste jeste, sve je tako bilo, pre 5 godina  

• treba imati na umu da pričamo o čoveku koji je u bilijar klubu mojoj kumi iz torbe uzeo suzavac i naprskao sebi pazuh misleći da je dezodorans

• slepa živana
    slepa živana

ovaj čovek da se rodio u siromašnoj porodici bukvalno ne bi mogo da bude ni čistač ulice ne bi uspeo da nauči da drži metlu

Posted Images

Krajnje je vrijeme da neko oduči Krla od tnjitera na neki duži period, onolika hiperprodukcija gluposti će da otvori neku crvotočinu u svemiru koja će sve da nas proguta

pa vish da je on vec upao ^_^

Vulin čestitao rođendan Kastru riječima: "Dragi komandante"

I to je vijest za dnevnik RTS

Sad čuo, kad se nisam ispovraćao

Za Vulina znam da je lud, ali ko je ovoliko lud od urednika na RTS da ovo pusti, e to mi nije jasno

Ima na Blicu neki V. Filipovic koji... evo ne znam kako da opisem njegove tekstove. Ali su za ovu temu.

Krajnje verse da se promeni naslov teme

CqOkymjWEAAXu3V.jpg

aj neko pametniji i upućeniji u aktuelne bege kružoke lepo da mi kaže jel ovaj samo tupav, samo pizda (da prostite) il i tupav i pizda, ja stvarno nisam pametna...

čula sam pre ihahaj od manje-više direkt izvora da je glup ko dupe, al iz ovog tvitovanja kapa ono najgore geačko zlo, pa mi više nije baš najjasnije.

t&p

....shit has hit the fan...

malo pre ukinuse prenos birfesta na 202 kad su umetnici spomenuli vucica

zloban, nepotrebno. to je ipak prirodni resurs, ne mora da se uchi -_-

kapiram. fala oboma. dakle:

ignoranus_adj_someone_who_is_both_stupid ^_^

edip: kad već ćakulamo, jel ga šaper to izbacio iz testamenta kad se ovako trudi, il su biblijska tupost i zloba jedini kerozin za ovo smeće što proizvodi?

Edited by Joshua

nije to zloba, krlo samo trazi svoje mesto u guzici. onako kako ume.

nije to zloba, krlo samo trazi svoje mesto u guzici. onako kako ume.

+1000

Probao on lepo, video da mora jako...