Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

dodati i par listova lovora na to govno i savršeno...

Posted

-Moraću da Vas razočaram, Rusiju sam ja smislio dok sam pišao, a Srđan je afirmativno klimnuo glavom.

Znam da je imao neko pametovanje kad je umro V.D. ali se nadam da ovo nije rekao...
Posted

svaki put kad mislim da je pc divizija dotakla dno oni krenu da buše do jezgra :fantom:

Ali nije svako ko uzvikuje “bog je veliki”, što je na Zapadu već odavno postalo sinonim za teroristički rečnik, istovremno i islamski terorista.

...

kod nas u Nemačkoj zaštitni omotač demokratije postaje sve tanji. U Vircburgu je policija ubila osumnjičenog. Političarka Zelenih Renate Künast je iste večeri postavila pitanje: “Zašto napadača nisu samo onesposobili?”

...

Da li smo dovoljno hrabri da odložimo oružje?

http://pescanik.net/bez-panike-2/

Posted

Stvarno, krajnje vreme je da se tema preimenuje u Krle i prijatelji ili nešto slično prigodno. :)

Posted

Jel on stvarno napisao   - ne odgovara istom merom na otrovne strele iz komšiluka . :unsure:  Bolje naslov  da mu je bio zašto volim Vučića, pa teraj krlo iskreno , tvoja ljubav,  tvoje reči . Jebomepasglupu  kad čitam svakave budalaštien i čudim se :mad:

Posted

Kakav je ovo internet fajt Krla i Ace Lukasa ?

Video sam Lukasov odgovor, ali ne i prvi udarac Kralja Tupana

Posted

udario junak na junaka

"Posvećeno Nebojši Krstiću! 
Mali Krlence. Bivši rokeru u pokušaju. Prvo si se šlepao zajedno sa takođe netalentovanim Šaperom uz pokojnu veliku legendu Vladu Divljana. Posle toga si se šlepao u vašoj žutoj sekti uz Šapera. Sad su te svi odj**ali, spreman si da popušiš k**** svakom ko će te možda prihvatiti. Jedino još možeš da se*eš po tviteru. Majstore otpusti ručnu i pusti se direktno u septičku jamu u tvoje prirodno stanište. A meni se skini sa k**** jer sam ja svakako pogrešna crkva za tebe. Ovde možeš da naj**eš posto si glup ko k****. I mogu da ti se userem u život i da te odučim od društvenih mreža. Batali me devojčice i pređi na nekog drugog! Moj ti je savet. Sa nepoštovanjem Aca Lukas

Nastavak za Nebojšu Krstića: I ako ne budeš dobar TUŽIĆU te PAJTIĆU ups Tadiću ups Čedi ups Vučiću ups ne znam kome j**ote svima si u guzici. Znaš sta TUŽIĆU ja tebe tvom dečku! E tu si na**bo kad ti on dođe! Imbecilu prestani da se*eš, svima si se popeo na onu stvar! Ovo ti je žuti karton! Da ti objasnim, pošto si ti na fizičkom igrao EMA ESESA to se u ekipnim sportovima daje kao prva opomena. Nemoj da me teraš da ti dam crveni karton. Bolje ti je žuti on te podseća na tvoju najveću ljubav a i podseća te na ono što vidiš kad ustaneš sa wc šolje. To ti je kao da si se pogledao u ogledalo! Na bide, crni Krle. Na bideu pereš tvoju ribicu! Šolja Šolja! Ajde sad magarac jedan pamet u glavu i prozivaj sebi ravne!"

Posted

Ušmrkaće ga Aca kroz levu, a istresti kroz desnu nozdrvu.

Posted (edited)

Ovo je bolje nego kada je Lukas napušavao Miloša Bojanića, rekavši mu da ima goveđu glavu.

Edited by Locust
Posted

joj videla. krlo propao kroz crnu rupu u univerzum ace lukasa. kad ce se izvadi odatle, vishe nikad :lolol:

Posted

joj videla. krlo propao kroz crnu rupu u univerzum ace lukasa. kad ce se izvadi odatle, vishe nikad :lolol:

Pa gde se kačiš sa jednim Vuksanovićem!
Posted

pa dajte da vidimo kako je pocelo, svi samo ovo linkuju <_<

Posted

Valjda je Krlo napisao da bi Aca Lukas bio dobra Koštana umesto Boža Vreća ili tako nešto.