Aleksandar88 Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Nije to njihova originalna ideja. I pre par godina su neki popovi osveštavali stazu prajda kod nas, a mislim da su Splićani prali ulice.
copkillah Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Jesu li se beše prale ulice i posle kontramitinga pre 20 godina? Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
katamaran Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 (edited) jesu Ali što je legla pesma na sliku, debili izgleda nisu svesni... Pesma je totalni wtf. Jesu li se peraci izjasnjavali zasto peru? Valjda onaj mini prajd pa resili i oni da naprave jedan maxi. Edited June 27, 2016 by katamaran
adam Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 poklonu se u zube ne gleda... mozda da se prave ti mini prajdi gde god ima sta da se ocisti, opere, raskrci? jab tako.
gospa buba Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 poklonu se u zube ne gleda... mozda da se prave ti mini prajdi gde god ima sta da se ocisti, opere, raskrci? jab tako. pametno choveche :o poshto drugachije nema shanse <_<
Joshua Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 "Ne bih želeo danas da ovo što bi trebalo da predstavlja ponos za grad, bude na bilo koji način uprljano nekim stvarima koje su, po mom sudu, beznačajne iako je to značajno, ali su istinite", rekao je Bulatović, prenose Južne vesti. car. zavezao mi se mozak u čvor od ove rečenice
Hella Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 (edited) Zlo dana. +1 ima jedan forum za budale gde isto tako nalaze opravdanja za džihadistički teror zašto se francuzi ne bune zbog neokolonijalizma svoje države? Edited July 15, 2016 by Hella
kralj Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 -Moraću da Vas razočaram, Rusiju sam ja smislio dok sam pišao, a Srđan je afirmativno klimnuo glavom.
Recommended Posts