June 25, 20168 yr jel se to dr krstic skorije setio da je doktor ili ja previdela ^_^Čita PPP garant!
June 25, 20168 yr jel se to dr krstic skorije setio da je doktor ili ja previdela ^_^ Serdarovojvodiše samom sebi Mogli bismo da krenemo i mi na forumu da ubacujemo stručna i naučna zvanja u nikove, da oni što napišemo dobije još veću težinu ^_^
June 25, 20168 yr jel se to dr krstic skorije setio da je doktor ili ja previdela ^_^ cega je drkrle doktor?
June 25, 20168 yr mnogo volim te što završe nešto, pa onda samo mlataraju titulom, a od staža kakica. dr k, onaj što je završio najteži fakultet, najbolji pravnik usvijet i tako ti. uh btw, u međuvremenu sam revidirala proktologa. nekako mi je prestao biti samo tupav i počeo biti nesnosno ljigav i zao. ne me razonodi više. :( Edited June 25, 20168 yr by Joshua
June 26, 20168 yr ne znam gde bih, pa ajde ovde naletim na blicu veceras na tekst gde se pohvalno pise o navijacima zvezde koji su (valjda sinoc) ''oprali centar grada'' posto u tekstu ne pise nista o povodu, setih se da je neko ovde juce pominjao nekakav mini prajd pa ispravno pretpostavih da su idioti prali ulice kojima su prosli ucesnici prajda sad ne znam da li je autor teksta mentol koji nije povezao ta dva dogadjaja ili mentol koji jeste povezao ta dva dogadjaja, ali u svakom slucaju u mojim ocima je pobednik danasnjeg dana edit: sklonili su idioti ovo je bio naslov: nesvakidasnje-delije-odusevile-beogradane-cisteci-ulice Edited June 26, 20168 yr by pbg12345
June 27, 20168 yr Jebote život. Сад ми дође жао што су укинули војску, бар би овакви типови могли да науче да чисте како треба.
June 27, 20168 yr Jebote život. https://vimeo.com/172306213 Evo i teksta. Ali što je legla pesma na sliku, debili izgleda nisu svesni...