JozoMujica Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 A na onu listu opasnih supstanci može se doda 100% kiseonik Ali samo na većim pritiscima od atmosferskog (> 1.8 bara) valjda?
vathra Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 A na onu listu opasnih supstanci može se doda 100% kiseonik ''sola dosis facit venenum'' "All things are poison and nothing is without poison; only the dose makes a thing not a poison."
Hella Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 (edited) šta je ovaj mislioc mislijo Edited June 6, 2016 by Hella
copkillah Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Da, probam nešto slično: "Sloboda nije sloboda dok nisi stvarno slobodan"?
James Marshall Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Kao što su oslobodili one po Iraku/Avganistanu pa ih ugostili u Gvantanamu? Eno umiru od slobode. Kakva budaletina, tehnički rečeno.
Hella Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 (edited) meni nije jasno zašto žuc ne paradira po republici međeđoj nego po centru kulovgrada koji pravosnažno nema nikakve veze sa srebrenicom i kako se ovaj zove jel ženac u crnom Edited June 12, 2016 by Hella
variola Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Pa nije bas da nesto cesto paradiraju ni pobgd-u. Ali definitivno bi najbolje bilo da paradiraju po onom selu gde uhapsise generala koji takodje veze nije imao sa tim
Hella Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 definitivno bi najbolje bilo da paradiraju po onom selu gde uhapsise generala koji takodje veze nije imao sa tim pazi to ne znamo jer suđenje još traje ali recimo da je sumnja u njegovom slučaju 99,99% opravdana
Svarog Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 ukratko, ne, nismo kul s malagurom i hehe ortaci, nego prekjuče pišemo skečeve za dnevnjak na gajbi kod ortaka i zove istok - a inače mi upravo završili snimanje skeča po nazivu "Istok Pavlović uvodi vajerles sirotinji", a on nije to znao (znao je da snimamo nekad neki skeč o njemu, ali nije znao da je to bilo baš prekjuče), lolčina jebote. i istok kao ima ponudu da milak (ćićo) glumi u nekom filmu, i mi kao kul, super, on je talentovan i želi da glumi u filmu od kad je klinac, vrh! a istok ko istok, krene da plete - čitao je on scenario, biće do jaja, kule i gradovi (istok jbg) i kao aj se vidimo i mi kul, aj kad oćeš, on oće odma! ouuukeeeej, ali mi smo u ns, ma kaže istok nema veze sedam u kola i dolazim, i a da, film režira BORIS MALAGURSKI. ... mi u fazonu, garant je ideja malagurskog, ima da bude malagurisanje, ali ajde da čujemo o čemu se radi kad će čovek već da se nacima iz BG u NS. sat i po kasnije, zvoni na vrata istok, kad ono jebote MALAGURSKI S NJIM ulazi na gajbu, a neopisivo jebote, neopisivo, još isto obučeni, ne ne, ja se i dalje oporavljam. nevera. ladno nam ga je doveo na gajbu nenajavljenog, a sigurno zna, a i malagurski zna (šerovao je tekst jebote u kome piše da voli crnačku spermu), ali je došao. ja sam i dalje u neverici. inače s istokom smo uvek bili kul i prozivali ga, a on je nas uvek hvalio i promovisao, mada ne možemo reći da je sad baš nešto ikada posebno učinio za nas. ali to što je učinio prekjuče... što se fotke tiče, na kraju je Malagur naravno pitao da se fotkamo, ja sam rekao da neću i da ide u pičku materinu (kroz smeh heheh), a ostali su bili kul i rekli - naravno, slikamo se sa svim fanovima koji zatraže. uostalom, pogledajte im face na slici. više detalja na pvt ko hoće. tek sad sam video. kakav wtf :D i poterajte Ćića da igra u tom filmu :ziga:
Prospero Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 Čućko u čast vođe napravio (još jedan) sendvič od laži i dupeuvlakaštva Miroslav Čučković @Cuckovicm Današnji susret sa Kolindom i maestralna politika Vlade RS u regionu u direktnoj je vezi sa najvećim privrednim rastom u Evropi. #vučić
Recommended Posts