luba Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 nije, sad videh. fala moćo, tako mi i treba kad se upravljam prezumpcijom nevinosti.
Ariel Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 (edited) ukratko, ne, nismo kul s malagurom i hehe ortaci, nego prekjuče pišemo skečeve za dnevnjak na gajbi kod ortaka i zove istok - a inače mi upravo završili snimanje skeča po nazivu "Istok Pavlović uvodi vajerles sirotinji", a on nije to znao (znao je da snimamo nekad neki skeč o njemu, ali nije znao da je to bilo baš prekjuče), lolčina jebote. i istok kao ima ponudu da milak (ćićo) glumi u nekom filmu, i mi kao kul, super, on je talentovan i želi da glumi u filmu od kad je klinac, vrh! a istok ko istok, krene da plete - čitao je on scenario, biće do jaja, kule i gradovi (istok jbg) i kao aj se vidimo i mi kul, aj kad oćeš, on oće odma! ouuukeeeej, ali mi smo u ns, ma kaže istok nema veze sedam u kola i dolazim, i a da, film režira BORIS MALAGURSKI. ... mi u fazonu, garant je ideja malagurskog, ima da bude malagurisanje, ali ajde da čujemo o čemu se radi kad će čovek već da se nacima iz BG u NS. sat i po kasnije, zvoni na vrata istok, kad ono jebote MALAGURSKI S NJIM ulazi na gajbu, a neopisivo jebote, neopisivo, još isto obučeni, ne ne, ja se i dalje oporavljam. nevera. ladno nam ga je doveo na gajbu nenajavljenog, a sigurno zna, a i malagurski zna (šerovao je tekst jebote u kome piše da voli crnačku spermu), ali je došao. ja sam i dalje u neverici. inače s istokom smo uvek bili kul i prozivali ga, a on je nas uvek hvalio i promovisao, mada ne možemo reći da je sad baš nešto ikada posebno učinio za nas. ali to što je učinio prekjuče... što se fotke tiče, na kraju je Malagur naravno pitao da se fotkamo, ja sam rekao da neću i da ide u pičku materinu (kroz smeh heheh), a ostali su bili kul i rekli - naravno, slikamo se sa svim fanovima koji zatraže. uostalom, pogledajte im face na slici. više detalja na pvt ko hoće. Edited May 24, 2016 by Ariel
yolo Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 dobro je da ariel nije ovaj ortak majmunolike cefa skroz levo, razocarao bi se
copkillah Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 (edited) ukratko, ne, nismo kul s malagurom i hehe ortaci, nego prekjuče pišemo skečeve za dnevnjak na gajbi kod ortaka i zove istok - a inače mi upravo završili snimanje skeča po nazivu "Istok Pavlović uvodi vajerles sirotinji", a on nije to znao (znao je da snimamo nekad neki skeč o njemu, ali nije znao da je to bilo baš prekjuče), lolčina jebote. i istok kao ima ponudu da milak (ćićo) glumi u nekom filmu, i mi kao kul, super, on je talentovan i želi da glumi u filmu od kad je klinac, vrh! a istok ko istok, krene da plete - čitao je on scenario, biće do jaja, kule i gradovi (istok jbg) i kao aj se vidimo i mi kul, aj kad oćeš, on oće odma! ouuukeeeej, ali mi smo u ns, ma kaže istok nema veze sedam u kola i dolazim, i a da, film režira BORIS MALAGURSKI. ... mi u fazonu, garant je ideja malagurskog, ima da bude malagurisanje, ali ajde da čujemo o čemu se radi kad će čovek već da se nacima iz BG u NS. sat i po kasnije, zvoni na vrata istok, kad ono jebote MALAGURSKI S NJIM ulazi na gajbu, a neopisivo jebote, neopisivo, još isto obučeni, ne ne, ja se i dalje oporavljam. nevera. ladno nam ga je doveo na gajbu nenajavljenog, a sigurno zna, a i malagurski zna (šerovao je tekst jebote u kome piše da voli crnačku spermu), ali je došao. ja sam i dalje u neverici. inače s istokom smo uvek bili kul i prozivali ga, a on je nas uvek hvalio i promovisao, mada ne možemo reći da je sad baš nešto ikada posebno učinio za nas. ali to što je učinio prekjuče... što se fotke tiče, na kraju je Malagur naravno pitao da se fotkamo, ja sam rekao da neću i da ide u pičku materinu (kroz smeh heheh), a ostali su bili kul i rekli - naravno, slikamo se sa svim fanovima koji zatraže. uostalom, pogledajte im face na slici. više detalja na pvt ko hoće. Istok je od, nekada davno, dobronamernog lika, počeo da se pretvara u oportunistu očajnički željnog pažnje (čim je prvi put uspeo da je dobije), da bi sada postao full ljigava pizdurina. i hvala što si pojasnio, ovo juče je bio ozbiljan wtf momenat šibni meni više detalja na pvt Edited May 25, 2016 by copkillah
Frank Pembleton Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Siroma Đurić se primio na pisanje još da se dogovori kako da se potpiše .... http://www.politika.rs/scc/clanak/355688/Pogledi/Dosta-je-detinjarija#.V0VfvJdFnbM.twitter ....shit has hit the fan...
ToniAdams Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 ukratko, ne, nismo kul s malagurom i hehe ortaci, nego prekjuče pišemo skečeve za dnevnjak na gajbi kod ortaka i zove istok - a inače mi upravo završili snimanje skeča po nazivu "Istok Pavlović uvodi vajerles sirotinji", a on nije to znao (znao je da snimamo nekad neki skeč o njemu, ali nije znao da je to bilo baš prekjuče), lolčina jebote. i istok kao ima ponudu da milak (ćićo) glumi u nekom filmu, i mi kao kul, super, on je talentovan i želi da glumi u filmu od kad je klinac, vrh! a istok ko istok, krene da plete - čitao je on scenario, biće do jaja, kule i gradovi (istok jbg) i kao aj se vidimo i mi kul, aj kad oćeš, on oće odma! ouuukeeeej, ali mi smo u ns, ma kaže istok nema veze sedam u kola i dolazim, i a da, film režira BORIS MALAGURSKI. ... mi u fazonu, garant je ideja malagurskog, ima da bude malagurisanje, ali ajde da čujemo o čemu se radi kad će čovek već da se nacima iz BG u NS. sat i po kasnije, zvoni na vrata istok, kad ono jebote MALAGURSKI S NJIM ulazi na gajbu, a neopisivo jebote, neopisivo, još isto obučeni, ne ne, ja se i dalje oporavljam. nevera. ladno nam ga je doveo na gajbu nenajavljenog, a sigurno zna, a i malagurski zna (šerovao je tekst jebote u kome piše da voli crnačku spermu), ali je došao. ja sam i dalje u neverici. inače s istokom smo uvek bili kul i prozivali ga, a on je nas uvek hvalio i promovisao, mada ne možemo reći da je sad baš nešto ikada posebno učinio za nas. ali to što je učinio prekjuče... što se fotke tiče, na kraju je Malagur naravno pitao da se fotkamo, ja sam rekao da neću i da ide u pičku materinu (kroz smeh heheh), a ostali su bili kul i rekli - naravno, slikamo se sa svim fanovima koji zatraže. uostalom, pogledajte im face na slici. više detalja na pvt ko hoće.
Ariel Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 a mogao sam manje puta da napišem nevera i neverica, to da. duža verzija je bolja, naročito ako je repuješ plus ima akrostih.
ToniAdams Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 a onaj karirani, to batica sa reklame za mleko? dobar covek, jamacno.
Ariel Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 zavisi na kog u kariranoj košulji misliš, mada nije toliko bitno, isti su. jedan je s reklame za mleko, drugi je onaj ostoja što popravlja klavire i koji je umro u međuvremenu.
Hella Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 kako bi bilo extra da mu ovako glupom i tupom a u svetlu rodnih ravnopravnosti ostane 100k dolara a tzv glumici sve ostalo GLUMAČKI par Johnny Depp i Amber Heard razvode se samo 15 mjeseci nakon vjenčanja, a njihov razlaz mogao postati problematičan. Kako piše Daily Mail, 30-godišnja glumica podnijela je zahtjev za razvod u ponedjeljak, navodeći kao razlog nepomirljive razlike i tražeći novčanu potporu supruga. U srijedu je pak 52-godišnji Johnny, čije se bogatstvo procjenjuje na 400 milijuna dolara, a on posjeduje i privatni otok na Bahamima, predao papire kojima od suca traži da odbaci zahtjev njegove supruge za novčanim uzdržavanjem. TMZ piše da bračni par nije potpisao predbračni ugovor prije vjenčanja. http://www.index.hr/black/clanak/razvodi-se-najseksi-par-na-svijetu-ona-zeli-da-je-on-uzdrzava-njemu-to-ne-pada-na-pamet/895668.aspx
Hella Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 meni na ovoj fotki glavni utisak koliko stokija boli kurac za sve
Miralem Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 ukratko, ne, nismo kul s malagurom i hehe ortaci, nego prekjuče pišemo skečeve za dnevnjak na gajbi kod ortaka i zove istok - a inače mi upravo završili snimanje skeča po nazivu "Istok Pavlović uvodi vajerles sirotinji", a on nije to znao (znao je da snimamo nekad neki skeč o njemu, ali nije znao da je to bilo baš prekjuče), lolčina jebote. i istok kao ima ponudu da milak (ćićo) glumi u nekom filmu, i mi kao kul, super, on je talentovan i želi da glumi u filmu od kad je klinac, vrh! a istok ko istok, krene da plete - čitao je on scenario, biće do jaja, kule i gradovi (istok jbg) i kao aj se vidimo i mi kul, aj kad oćeš, on oće odma! ouuukeeeej, ali mi smo u ns, ma kaže istok nema veze sedam u kola i dolazim, i a da, film režira BORIS MALAGURSKI. ... mi u fazonu, garant je ideja malagurskog, ima da bude malagurisanje, ali ajde da čujemo o čemu se radi kad će čovek već da se nacima iz BG u NS. sat i po kasnije, zvoni na vrata istok, kad ono jebote MALAGURSKI S NJIM ulazi na gajbu, a neopisivo jebote, neopisivo, još isto obučeni, ne ne, ja se i dalje oporavljam. nevera. ladno nam ga je doveo na gajbu nenajavljenog, a sigurno zna, a i malagurski zna (šerovao je tekst jebote u kome piše da voli crnačku spermu), ali je došao. ja sam i dalje u neverici. inače s istokom smo uvek bili kul i prozivali ga, a on je nas uvek hvalio i promovisao, mada ne možemo reći da je sad baš nešto ikada posebno učinio za nas. ali to što je učinio prekjuče... što se fotke tiče, na kraju je Malagur naravno pitao da se fotkamo, ja sam rekao da neću i da ide u pičku materinu (kroz smeh heheh), a ostali su bili kul i rekli - naravno, slikamo se sa svim fanovima koji zatraže. uostalom, pogledajte im face na slici. više detalja na pvt ko hoće. ukratko, ove dve pizdurine ste pustili na gajbu i umesto da napujdate pse na njih vi ste ih primili i slikali se sa njima, posto vam je kao bilo neugodno da uradite sta ste trebali da uradite. al posto si deset puta rekao nevera, neopisivo i jebote, onda je sve kul i niste i sami ispali pizde.
Recommended Posts