pbg12345 Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Ok, ovaj desno je budući ministar vojni...šta će levi da dobije? nista izgubio je i poziciju koju je do sad imao. predanim radom i bujnom mastom istisnuo ga dobri yolo :(
Skyhighatrist Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 (edited) Edited April 27, 2016 by Skyhighatrist
Gricko Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Aj zaključavajte polako. Follow Nebojša Krstić@Krle22 Najsnažnija stvar na svetu je ideja. Ideja je proizvela komunizam i fašizam. Proizvela atomsku bombu. Kapi za nos. Tviter. Bajadere. Mobilni
Ajant23 Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Da li pod bajaderom podrazumeva trbušnu plesačicu ili rasprostranjenu poslasticu vrlo popularnu u širokoj populaciji naroda?
Đipalo Junuz Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Krlo mora sad češće da se javlja, u frci su oko izbora i ponavljanja i svega, moglo bi se desiti da zaborave da ga nahrane ako predugo ćuti.
Ajant23 Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Sada videh da sam umesto "indijsku plesačicu" greškom napisao "trbušnu plesačicu", a nisam u stanju da ispravim zato što je vreme za edit toliko skraćeno da se to graniči sa besmislom...
gospa buba Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 pa mislis da ce on da se nasekira ako sluchajno vidi ^_^
bigvlada Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Aj zaključavajte polako. Krlo mora sad češće da se javlja, u frci su oko izbora i ponavljanja i svega, moglo bi se desiti da zaborave da ga nahrane ako predugo ćuti. Kol'ko ono traju baterije?
Djuro Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 (edited) hoce li neko ovom majmunu da javi da bi mu bolje bilo da bude necija baba nego samo baba? da seta unuke po kalemegdanu, da im kuva pticije mleko i prica o tome kako je baba zivela punim plucima, u Beogradu osamdesetih. ajde pliz. Quote Follow Nebojša Krstić@Krle22 Najsnažnija stvar na svetu je ideja. Ideja je proizvela komunizam i fašizam. Proizvela atomsku bombu. Kapi za nos. Tviter. Bajadere. Mobilni Edited May 3, 2016 by Djuro
Time Crisis Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Trebalo bi napraviti neki plugin, da svaki put kad Krle nešto tvituje ide direktno na ovaj topik :) Nebojša Krstić @Krle22 10h10 hours ago Beograd na vodi je genijalan projekt. A kad je išta genijalno moglo da se dopadne inertnoj i glupavoj masi?
Friend Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 (edited) Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević pokušao je danas da isprovocira učesnike konferencije za novinare Saveta za borbu protiv korupcije koji su govorili o novom Izveštaju o stanju u pravosuđu. Njemu je prvo zasmetalo što se u Izvestaju, vlasnik “Delte” Miroslav Mišković označava kao biznismen a Andrej Vučić samo kao premijerov brat. “Kao da ništa drugo nije nego premijerov brat!”, rekao je on. Ipak, spreman odgovor imala je članica Saveta Jelisaveta Vasilić koja je istakla da je svim slučajevima kada je u pitanju bio Andrej Vučić, premijer izašao sa pričom : “Moj brat je u pravu!”. Ona je istakla da to ne treba da ceni premijer već sud i tužilaštvo. “Njega smo videli kao Vučićevog brata jer smo povezali kršenje prezumpcije nevinosti ostalog sa njegovim položajem. Predsednik suda je izuzeo sudiju koji je noralno radio taj predmet jer je našao da se odugovlači predmet Andreja Vučića” Ivošević: Kažite gazdama šta sam rekao Vučićević je imao i pitanje za profesora prava i bivšeg sudiju Zorana Ivoševića da li je u sukobu interesa s obzirom da se na proteklim izborima stranački opredelio? “Ja imam pravo da se opredelim za koga ću glsati. Znači ja nemam pravo da glasam jer ako glasam ja sam u sukobu interesa? Mene su dva puta izbacili iz Vrhovnog suda: prvi put za vreme Miloševića, drugi put za vreme demokrata. Ali, u toj partiji sede neki ljudi koje veoma poštujem kao što su Vida Ognjenovic, gospodin Mićunović.... Vesna Rakić Vodinelić doduše nije u toj partiji ali jeste u koaliciji .. A iz ove druge partije ne poštujem nikog! To odmah kažem jasno i glasno pa vi sad kažite vašim gazdama šta sam rekao”, odgovorio mu je Ivošević. Nakon toga, Ivošević je upitao Vučićevića da li je zadovoljan njegovim odgovorom, a u sali se začuo aplauz. Pljosnati se zaleteo http://rs.n1info.com/a160676/Vesti/Dragan-J.-Vucicevic-pokusao-da-isprovocira-clanove-Saveta.html Edited May 16, 2016 by Friend
Dagmar Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Trebalo bi napraviti neki plugin, da svaki put kad Krle nešto tvituje ide direktno na ovaj topik :) Nebojša Krstić @Krle22 10h10 hours ago Beograd na vodi je genijalan projekt. A kad je išta genijalno moglo da se dopadne inertnoj i glupavoj masi? B O L
Recommended Posts