Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Ups, vidi stvarno, lako vas je pomešati  :)

Posted

da li deluje srecan shto ga zivkaju ili je vec apstrahovao?

Posted

pa ok, al onda to nije prosecna vrednost.

Sta je za tebe "prosecna vrednost"? Ako je to "aritmeticka sredina" (zbir svih poena na testovima u nekom dovoljno velikom uzorku, podeljenim sa velicinom uzorka), onda je, prema objasnjenju koje smo ovde dobili, ona jednaka medijani (ili je bar to namera sastavljaca testova), tako da je Istok potpuno u pravu. Sad Notorious kaze da, u praksi to nije bas tako, da raspodela rezultata nije po normalnoj distribuciji (sto je problem sastavljaca testova), ali mislim da je nerealno ocekivati cak i od etfovaca da znaju te stvari.

Posted (edited)

pretendenti na laskavu titulu mogu da se sklone jer imamo šampiona 2016 :fantom:

Leftist Norway politician Karsten Nordal Hauken was brutally raped by a Somali and felt so incredibly guilty in the aftermath he subsequently questioned whether authorities should even deport the man

Hauken has finally come out to tell the public his story of his rape and forgiveness, Norway’s public broadcasting channel NRK reports.

Immediately after the rape first occurred, Hauken was taken to the hospital in Oslo where nurses collected samples for DNA evidence. About six months after the rape, police completed their investigation. They secured the DNA and fingerprint evidence necessary to move the case forward.

Read more: http://dailycaller.com/2016/04/06/leftist-norwegian-politician-gets-raped-by-somalian-begs-for-him-not-to-be-deported/#ixzz45EYycpW9

Edited by Hella
Posted

pretendenti na laskavu titulu mogu da se sklone jer imamo šampiona 2016 :fantom:

ma ovo je sampion decenije!

Posted

ENtX9V1.jpg

Dobar mu box...

Posted (edited)

brate mili u sve se (ne)razume... kakav komad budale, čemu ovo uopšte  :isuse:

izgleda da mu je pukla šema kod Barnija u izbornom štabu, pa hoće sad da se uvali kod Čvarkova u UJEB(P) na pilićarskim izborima... što je u redu, to mu je nivo  :fantom:

CftPbC2XIAAo_G1.jpg

Edited by akibono
Posted

Ja mislim da on samo živi od paljevine svojih komentatora i klikova. Baci tako neku glupost kao temu i onda uživa u klanju sopstvenih followera.

Posted

Nije to baš 100%, ume on i da se uživi ponekad.

Posted

Videla sam ovaj post na fb. Pitam se ko ga plati za ovakav jedan uradak?

Potpuno sam sigurna da ne ustane u pola noći,zamisli se o industriji prerade piletine i sedne i raspali na fb o tome.