gospa buba Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 da li deluje srecan shto ga zivkaju ili je vec apstrahovao?
Aion Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 pa ok, al onda to nije prosecna vrednost. Sta je za tebe "prosecna vrednost"? Ako je to "aritmeticka sredina" (zbir svih poena na testovima u nekom dovoljno velikom uzorku, podeljenim sa velicinom uzorka), onda je, prema objasnjenju koje smo ovde dobili, ona jednaka medijani (ili je bar to namera sastavljaca testova), tako da je Istok potpuno u pravu. Sad Notorious kaze da, u praksi to nije bas tako, da raspodela rezultata nije po normalnoj distribuciji (sto je problem sastavljaca testova), ali mislim da je nerealno ocekivati cak i od etfovaca da znaju te stvari.
Hella Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 (edited) pretendenti na laskavu titulu mogu da se sklone jer imamo šampiona 2016 Leftist Norway politician Karsten Nordal Hauken was brutally raped by a Somali and felt so incredibly guilty in the aftermath he subsequently questioned whether authorities should even deport the man Hauken has finally come out to tell the public his story of his rape and forgiveness, Norway’s public broadcasting channel NRK reports. Immediately after the rape first occurred, Hauken was taken to the hospital in Oslo where nurses collected samples for DNA evidence. About six months after the rape, police completed their investigation. They secured the DNA and fingerprint evidence necessary to move the case forward. Read more: http://dailycaller.com/2016/04/06/leftist-norwegian-politician-gets-raped-by-somalian-begs-for-him-not-to-be-deported/#ixzz45EYycpW9 Edited April 8, 2016 by Hella
Pontijak Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 pretendenti na laskavu titulu mogu da se sklone jer imamo šampiona 2016 ma ovo je sampion decenije!
akibono Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 (edited) brate mili u sve se (ne)razume... kakav komad budale, čemu ovo uopšte izgleda da mu je pukla šema kod Barnija u izbornom štabu, pa hoće sad da se uvali kod Čvarkova u UJEB(P) na pilićarskim izborima... što je u redu, to mu je nivo Edited April 11, 2016 by akibono
James Marshall Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Ja mislim da on samo živi od paljevine svojih komentatora i klikova. Baci tako neku glupost kao temu i onda uživa u klanju sopstvenih followera.
Tihajeza Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Videla sam ovaj post na fb. Pitam se ko ga plati za ovakav jedan uradak? Potpuno sam sigurna da ne ustane u pola noći,zamisli se o industriji prerade piletine i sedne i raspali na fb o tome.
Recommended Posts