Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

cekajte, jer nije ajstok svrsio neki etf il nesto?

kako je jebote polozio matis? a matis 2?

prepiso pa na puskice?

Posted

o toni o toni. kao da ne znash shta je sve tamo niklo, a mnogo i zavrshilo :isuse:

Posted (edited)

cekajte, jer nije ajstok svrsio neki etf il nesto?

kako je jebote polozio matis? a matis 2?

prepiso pa na puskice?

Kolko vidim izgleda da nije pogresio. Testovi se tako prave da se dobije normalna distribucija rezultata, te je medijana jednaka srednjoj vrednosti. Cak i da nije tako, ne vidim sta bi bilo ovde za "dnevnog tupana". 

Edited by Aion
Posted

a pa dobro, i Toni će to skužiti.  al preksutra.  :fantom: 

Posted

o toni o toni. kao da ne znash shta je sve tamo niklo, a mnogo i zavrshilo :isuse:

hqdefault.jpg

Posted

i meni se čini da samo hejtujete brata istoka ovde preterano, jest da ima on gluposti i da je pre svega samo samopromoter, ali ovo je ništa više nego klasično internet mudroseranje spakovano u zalogaj koje 99% ljudi voli viđet i podelit.

Posted

Kolko vidim izgleda da nije pogresio. Testovi se tako prave da se dobije normalna distribucija rezultata, te je medijana jednaka srednjoj vrednosti. Cak i da nije tako, ne vidim sta bi bilo ovde za "dnevnog tupana". 

moguce da znas neku drugu definiciju pojma prosecno, ja nazalost baratam samo onom oldskul.

Posted

Big deal, ja sam znao i netačno!

-_-

Posted (edited)

Tako je, skorovi se ponderišu prema modelu normalne distribucije, iako se on ne zasniva u dovoljnoj meri na empirijskim pokazateljima. Neka istraživanja ukazuju i na nelinearnu (bimodalnu) distribuciju IQ u opštoj populaciji.  

Edited by Notorious
Posted

pa ok, al onda to nije prosecna vrednost.

Posted

Jeste prosečna vrednost standardizovanih, normalnoj distribuciji prilagođenih, skorova. 

Posted

to što je rekao da najgluplji glasaju a znamo da rade sasvim suprotno :fantom: 

Posted (edited)

Botuju iz hobija i kače smajlije kafopije u nedostatku suvislih argumenata? 

Edited by Notorious
Posted (edited)

ne troluj nego udri po istokovim relativizacijama :fantom:

Edited by Hella