Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Šta, išao bi na večeru sa 1 Čarlsom i 1 Kamilom? :O Crni Renne...

Posted

Ne, pričam samo o reklami, i snimanju iste, mada je i ovo što ti pričaš povezano.

jbg život

Posted

Ne znam mu situaciju, možda mu je neko iz porodice teško bolestan a lešenje košta...

Ja sam rešila prestati sa opravdavanjem bilo koga, ako je dozvoljeno običnog čoveka, koji se učlani u stranku

ne da bi se obogatio no da bi preživeo, nazivati parazitom, zašto bi oni čija egzistencija nije ugrožena

bili pošteđeni osude.

Posted

Ne znam mu situaciju, možda mu je neko iz porodice teško bolestan a lešenje košta...

Posted

Ja sam rešila prestati sa opravdavanjem bilo koga, ako je dozvoljeno običnog čoveka, koji se učlani u stranku

ne da bi se obogatio no da bi preživeo, nazivati parazitom, zašto bi oni čija egzistencija nije ugrožena

bili pošteđeni osud

Na individualnom nivou, običan čovek može da nažalost ima milion razloga za to učlanjivanje u stranku i slično.

Na opštem nivou, da u Srbiji ne živi toliki % ološa, ne bi bilo ni potrebe da se neko ko je možda ovako skroz OK, učlanjuje i radi šta već da bi preživeo.

Posted (edited)

Sta znam, nekako mi je normalnije da je usao u tu pricu jer je od uvek bio takav i verovao  (sta god to znacilo) nego li da je dobio neke ogoromne pare koje ne bi mogao na drugi nacin i bas njima izlecio nekog bliznjeg.

Edited by *edited by mod
Posted

o lechenju bliznjih da ne pochinjemo. molila bih -_-

Posted

Takodje, bezveze je...

• 2 weeks later...
Posted

Konačno je Krstić dobio konkurenta. Twitter je zlato.

Posted

krstic je bog tulipana. nemere bog imat konkurenciju -_-

Posted

Čoveku brojke idu od ruke, ako je prosek x, 50% je iznad, 50% je ispod. :D

Posted

Sad bih ovu mudrost provukao kroz Recycle Bin teoremu ali ne uspevam - poludela mi glava. 

Posted (edited)

krstic je bog tulipana. nemere bog imat konkurenciju -_-

bubo, jel gledaš supernatural? tamo bob ima sestru, darkness, koja pravi belaja u poslednje vreme. sve može  ^_^

Čoveku brojke idu od ruke, ako je prosek x, 50% je iznad, 50% je ispod. :D

čačkaj čačkaj, ako vidi tvoj post tvitovaće i boksplot i kvartile i brke i sve. :D

Edited by Joshua