Jump to content

Featured Replies

Škola učenika u privredi, smer: salamorezač!

Ehhhh moj komšija je po vokaciji Tehničar salatar...

Good old Šuvar days!!

• Replies 7.3k
  • Views 840.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

jeste jeste, sve je tako bilo, pre 5 godina  

• treba imati na umu da pričamo o čoveku koji je u bilijar klubu mojoj kumi iz torbe uzeo suzavac i naprskao sebi pazuh misleći da je dezodorans

• slepa živana
    slepa živana

ovaj čovek da se rodio u siromašnoj porodici bukvalno ne bi mogo da bude ni čistač ulice ne bi uspeo da nauči da drži metlu

Posted Images

znash. al najlepshe je kad nesgto skenjash do temelja, jer drugi ima bolje. i onda se akash i tumarash dvadeset godina, ili ni to, nego lochesh ispred zadruge, i onda uauuuu prosvetljaj! dualno obrazovanje! usmerenje! praksa u srednjoj shkoli! jer svuda u svetu je tako, a kod nas nikad nije bilo tako i sad je vreme da i mi krenemo u korak sa svetom :s_w:

ponavljam se. onaj narod iz bajke kom se kuhinjsko posudje smanjivalo iznutra. bajke nisu bez veze -_-

Edited by gospa buba

bojan je proaktivan, ne ceka da mu mesto u ministarstvu samo dodje.

Aaaa ne gospa bubo!

Ovo je dualno obrazovanje iz Nemačku! Ovo nije ono isto što je bilo... Obaška što više nema ni 5 firmi u kojima bi mogli da idu na praksu..

Mada kada vratim film koliki je obično red na delikatesu...a i nekako je slađe kad se onako tanko iseče...

A da ste videli PANEL na Kopu o mestu nauke u nasoj ekonomiji...Majko mila, sve znaju samo im smetaju ti naucnici koji bi da rade koliko hoce a ne da odma imaju rezultate....

A da ste videli PANEL na Kopu o mestu nauke u nasoj ekonomiji...Majko mila, sve znaju samo im smetaju ti naucnici koji bi da rade koliko hoce a ne da odma imaju rezultate....

to je realno najveci problem. sve su lepo smislili, a zli nauchnici odbijaju da proizvedu marketing i iznesu ga na trzishte :D

ko je bio tamo majketi, nisam znala da ce i time da se bave :lolol:

dok srbija tone -_-

Edited by gospa buba

pa nikad se ti naučnici nisu razumeli u trangefrange šrafciger industriju

proizvedi ili pogini. tako se kaze ^_^

umesto da brzo prodaju uvale i beze, oni budale smaraju <_<

Edited by gospa buba

to je realno najveci problem. sve su lepo smislili, a zli nauchnici odbijaju da proizvedu marketing i iznesu ga na trzishte :D

ko je bio tamo majketi, nisam znala da ce i time da se bave :lolol:

dok srbija tone -_-

Neki "mladić" sa neke katedre za robotiku ili tako nešto, one dve plavuše iz, čini mi se Đelićevog vremena, Trbović i Drecun, pa Verbara ministar i tako...

Neki "mladić" sa neke katedre za robotiku ili tako nešto, one dve plavuše iz, čini mi se Đelićevog vremena, Trbović i Drecun, pa Verbara ministar i tako...

joj.

Ja slušao s pola mozga pa mi bilo mnogo...

• 2 weeks later...

4LWx5YJ.png

kralj glupaka, prvo cacka ovog masica pa kad dobije po picci onda zapomaze i to jos nepismeno.

mene ovaj krstic bash zalosti :cry:

nije da imam ochekivanja od njega, ali svejedno :lolol:

S jedne strane, deluje u javnom prostoru, zagadjuje ga i vrsi uticaj™, pa ga treba gaziti gde kog i kad god se ukaze prilika, da njegove baljezgarije ne ostanu bas bez odgovora. A s druge strane, najbolje bi bilo ignorisati bubasvabu, jer se na paznju najvise lozi.