Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Škola učenika u privredi, smer: salamorezač!

Ehhhh moj komšija je po vokaciji Tehničar salatar...

Good old Šuvar days!!

Posted (edited)

znash. al najlepshe je kad nesgto skenjash do temelja, jer drugi ima bolje. i onda se akash i tumarash dvadeset godina, ili ni to, nego lochesh ispred zadruge, i onda uauuuu prosvetljaj! dualno obrazovanje! usmerenje! praksa u srednjoj shkoli! jer svuda u svetu je tako, a kod nas nikad nije bilo tako i sad je vreme da i mi krenemo u korak sa svetom :s_w:

ponavljam se. onaj narod iz bajke kom se kuhinjsko posudje smanjivalo iznutra. bajke nisu bez veze -_-

Edited by gospa buba
Posted

bojan je proaktivan, ne ceka da mu mesto u ministarstvu samo dodje.

Posted

Aaaa ne gospa bubo!

Ovo je dualno obrazovanje iz Nemačku! Ovo nije ono isto što je bilo... Obaška što više nema ni 5 firmi u kojima bi mogli da idu na praksu..

Mada kada vratim film koliki je obično red na delikatesu...a i nekako je slađe kad se onako tanko iseče...

Posted

A da ste videli PANEL na Kopu o mestu nauke u nasoj ekonomiji...Majko mila, sve znaju samo im smetaju ti naucnici koji bi da rade koliko hoce a ne da odma imaju rezultate....

Posted (edited)

A da ste videli PANEL na Kopu o mestu nauke u nasoj ekonomiji...Majko mila, sve znaju samo im smetaju ti naucnici koji bi da rade koliko hoce a ne da odma imaju rezultate....

to je realno najveci problem. sve su lepo smislili, a zli nauchnici odbijaju da proizvedu marketing i iznesu ga na trzishte :D

ko je bio tamo majketi, nisam znala da ce i time da se bave :lolol:

dok srbija tone -_-

Edited by gospa buba
Posted

pa nikad se ti naučnici nisu razumeli u trangefrange šrafciger industriju

Posted (edited)

proizvedi ili pogini. tako se kaze ^_^

umesto da brzo prodaju uvale i beze, oni budale smaraju <_<

Edited by gospa buba
Posted

to je realno najveci problem. sve su lepo smislili, a zli nauchnici odbijaju da proizvedu marketing i iznesu ga na trzishte :D

ko je bio tamo majketi, nisam znala da ce i time da se bave :lolol:

dok srbija tone -_-

Neki "mladić" sa neke katedre za robotiku ili tako nešto, one dve plavuše iz, čini mi se Đelićevog vremena, Trbović i Drecun, pa Verbara ministar i tako...
Posted

Neki "mladić" sa neke katedre za robotiku ili tako nešto, one dve plavuše iz, čini mi se Đelićevog vremena, Trbović i Drecun, pa Verbara ministar i tako...

joj.

Posted

Ja slušao s pola mozga pa mi bilo mnogo...

• 2 weeks later...
Posted

kralj glupaka, prvo cacka ovog masica pa kad dobije po picci onda zapomaze i to jos nepismeno.

Posted

mene ovaj krstic bash zalosti :cry:

nije da imam ochekivanja od njega, ali svejedno :lolol:

Posted

S jedne strane, deluje u javnom prostoru, zagadjuje ga i vrsi uticaj™, pa ga treba gaziti gde kog i kad god se ukaze prilika, da njegove baljezgarije ne ostanu bas bez odgovora. A s druge strane, najbolje bi bilo ignorisati bubasvabu, jer se na paznju najvise lozi.