March 10, 20169 yr Škola učenika u privredi, smer: salamorezač! Ehhhh moj komšija je po vokaciji Tehničar salatar... Good old Šuvar days!!
March 10, 20169 yr znash. al najlepshe je kad nesgto skenjash do temelja, jer drugi ima bolje. i onda se akash i tumarash dvadeset godina, ili ni to, nego lochesh ispred zadruge, i onda uauuuu prosvetljaj! dualno obrazovanje! usmerenje! praksa u srednjoj shkoli! jer svuda u svetu je tako, a kod nas nikad nije bilo tako i sad je vreme da i mi krenemo u korak sa svetom ponavljam se. onaj narod iz bajke kom se kuhinjsko posudje smanjivalo iznutra. bajke nisu bez veze -_- Edited March 10, 20169 yr by gospa buba
March 10, 20169 yr Aaaa ne gospa bubo! Ovo je dualno obrazovanje iz Nemačku! Ovo nije ono isto što je bilo... Obaška što više nema ni 5 firmi u kojima bi mogli da idu na praksu.. Mada kada vratim film koliki je obično red na delikatesu...a i nekako je slađe kad se onako tanko iseče...
March 10, 20169 yr A da ste videli PANEL na Kopu o mestu nauke u nasoj ekonomiji...Majko mila, sve znaju samo im smetaju ti naucnici koji bi da rade koliko hoce a ne da odma imaju rezultate....
March 10, 20169 yr A da ste videli PANEL na Kopu o mestu nauke u nasoj ekonomiji...Majko mila, sve znaju samo im smetaju ti naucnici koji bi da rade koliko hoce a ne da odma imaju rezultate.... to je realno najveci problem. sve su lepo smislili, a zli nauchnici odbijaju da proizvedu marketing i iznesu ga na trzishte :D ko je bio tamo majketi, nisam znala da ce i time da se bave dok srbija tone -_- Edited March 10, 20169 yr by gospa buba
March 10, 20169 yr proizvedi ili pogini. tako se kaze ^_^ umesto da brzo prodaju uvale i beze, oni budale smaraju <_< Edited March 10, 20169 yr by gospa buba
March 10, 20169 yr to je realno najveci problem. sve su lepo smislili, a zli nauchnici odbijaju da proizvedu marketing i iznesu ga na trzishte :D ko je bio tamo majketi, nisam znala da ce i time da se bave dok srbija tone -_- Neki "mladić" sa neke katedre za robotiku ili tako nešto, one dve plavuše iz, čini mi se Đelićevog vremena, Trbović i Drecun, pa Verbara ministar i tako...
March 10, 20169 yr Neki "mladić" sa neke katedre za robotiku ili tako nešto, one dve plavuše iz, čini mi se Đelićevog vremena, Trbović i Drecun, pa Verbara ministar i tako... joj.
March 20, 20169 yr kralj glupaka, prvo cacka ovog masica pa kad dobije po picci onda zapomaze i to jos nepismeno.
March 20, 20169 yr S jedne strane, deluje u javnom prostoru, zagadjuje ga i vrsi uticaj™, pa ga treba gaziti gde kog i kad god se ukaze prilika, da njegove baljezgarije ne ostanu bas bez odgovora. A s druge strane, najbolje bi bilo ignorisati bubasvabu, jer se na paznju najvise lozi.