Dark Wader Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Škola učenika u privredi, smer: salamorezač! Ehhhh moj komšija je po vokaciji Tehničar salatar... Good old Šuvar days!!
gospa buba Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 (edited) znash. al najlepshe je kad nesgto skenjash do temelja, jer drugi ima bolje. i onda se akash i tumarash dvadeset godina, ili ni to, nego lochesh ispred zadruge, i onda uauuuu prosvetljaj! dualno obrazovanje! usmerenje! praksa u srednjoj shkoli! jer svuda u svetu je tako, a kod nas nikad nije bilo tako i sad je vreme da i mi krenemo u korak sa svetom ponavljam se. onaj narod iz bajke kom se kuhinjsko posudje smanjivalo iznutra. bajke nisu bez veze -_- Edited March 10, 2016 by gospa buba
Takeshi Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 bojan je proaktivan, ne ceka da mu mesto u ministarstvu samo dodje.
Dark Wader Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Aaaa ne gospa bubo! Ovo je dualno obrazovanje iz Nemačku! Ovo nije ono isto što je bilo... Obaška što više nema ni 5 firmi u kojima bi mogli da idu na praksu.. Mada kada vratim film koliki je obično red na delikatesu...a i nekako je slađe kad se onako tanko iseče...
Frank Pembleton Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 A da ste videli PANEL na Kopu o mestu nauke u nasoj ekonomiji...Majko mila, sve znaju samo im smetaju ti naucnici koji bi da rade koliko hoce a ne da odma imaju rezultate....
gospa buba Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 (edited) A da ste videli PANEL na Kopu o mestu nauke u nasoj ekonomiji...Majko mila, sve znaju samo im smetaju ti naucnici koji bi da rade koliko hoce a ne da odma imaju rezultate.... to je realno najveci problem. sve su lepo smislili, a zli nauchnici odbijaju da proizvedu marketing i iznesu ga na trzishte :D ko je bio tamo majketi, nisam znala da ce i time da se bave dok srbija tone -_- Edited March 10, 2016 by gospa buba
Dark Wader Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 pa nikad se ti naučnici nisu razumeli u trangefrange šrafciger industriju
gospa buba Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 (edited) proizvedi ili pogini. tako se kaze ^_^ umesto da brzo prodaju uvale i beze, oni budale smaraju <_< Edited March 10, 2016 by gospa buba
Frank Pembleton Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 to je realno najveci problem. sve su lepo smislili, a zli nauchnici odbijaju da proizvedu marketing i iznesu ga na trzishte :D ko je bio tamo majketi, nisam znala da ce i time da se bave dok srbija tone -_- Neki "mladić" sa neke katedre za robotiku ili tako nešto, one dve plavuše iz, čini mi se Đelićevog vremena, Trbović i Drecun, pa Verbara ministar i tako...
gospa buba Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Neki "mladić" sa neke katedre za robotiku ili tako nešto, one dve plavuše iz, čini mi se Đelićevog vremena, Trbović i Drecun, pa Verbara ministar i tako... joj.
Frank Pembleton Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Ja slušao s pola mozga pa mi bilo mnogo...
3opge Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 kralj glupaka, prvo cacka ovog masica pa kad dobije po picci onda zapomaze i to jos nepismeno.
gospa buba Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 mene ovaj krstic bash zalosti nije da imam ochekivanja od njega, ali svejedno
Sludge Factory Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 S jedne strane, deluje u javnom prostoru, zagadjuje ga i vrsi uticaj™, pa ga treba gaziti gde kog i kad god se ukaze prilika, da njegove baljezgarije ne ostanu bas bez odgovora. A s druge strane, najbolje bi bilo ignorisati bubasvabu, jer se na paznju najvise lozi.
Recommended Posts