Radoye Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Gugl ne zna vise o popu Ariju... edit:: o arijanstvu ipak ima sta da se nadje... Pop Arije: https://en.wikipedia.org/wiki/Arius
katamaran Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Nasao sam posle kad sam guglao arijanizam.
gospa buba Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 onaj arije shto ga istepo sveti nikola? ^_^ Naš grad bi postao centar okupljanja svih magijskih ličnosti. nashem gradu je bash malo ljudi koji govore sami sa sobom, pa nek dodju josh neki -_-
Dr Arslanagić Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 koji kurac? Prekopirani scenario onog retardiranog filma sa Lečićem i Nikolićem.
El Guapo Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 A svi zajedno rade za Miloševića. Sent from my x600
gospa buba Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 A svi zajedno rade za Miloševića. u stvari nekako da. na jedan sasvim bolestan nachin, ali da
Tpojka Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 +2 Moraš priznati da je dobar ulov ovako, u jednoj slici. :D
koksy Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 koksi, leba ti, informisi se malo. drago je onaj najgori db kadar, imbecilan ali spreman na sve sto se od njega trazi. nakon "pomaganja" srpskog naroda u krajini je besomucno pokusavao na se utrpa medj ldp i srbljanovickine fanove, sto mu je i ospelo, jer ovi nisu mnogo gadljivi. bice da i ovo baleganje nije proizvod samo nejgovog, malog ali nepismenog, mozga. sviraš qrcu debeli, naravno da znam generalije DK-a. ja sam rekao da je tupan u izvornom značenju te reči što bi trebalo da je ekvivalent tvome imbecilan. na blogu92 on me je blokirao*) brže neg su tebe utukli na e-novinama. *) - zato ga ja sad olajavam gde god stignem
Joshua Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 zaključak u naslovu, uvod, uvod, ništa, uvod, ništa, zaključak treskanje mikrofonom! niko ne zna da napravi salatu ko bobićka. spektakularan rolerkoster koji vozi od niđeveze do .
gospa buba Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 zaključak u naslovu, uvod, uvod, ništa, uvod, ništa, zaključak treskanje mikrofonom! niko ne zna da napravi salatu ko bobićka. spektakularan rolerkoster koji vozi od niđeveze do . ne mogu ja nju da chitam, ona je kao onaj ishtvan, samo usuknji. probala sad, i ne ide. josh me drzi onaj chlanak kad su joj ispucale pete u realnom vremenu :(
Joshua Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 tih peta se sećam maglovito. sva sreća pa mi takve stvari isparavaju u realnom vremenu... evo sad da me pitaš šta piše u linkovanom - pojma. efikasnost! il nemac... al neka ih oboje u ovom slučaju ^_^
Takeshi Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 nema nista o eu forsiranju stedljivih sijalica i ukidanju lepih starih vlaknastih. :(
Weenie Pooh Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Ja nisam ni pokušao da pročitam, ali naslov je superzanimljiv. WTF hoće time da kaže, ako bi neko hteo da mi ukratko prepriča? Ko je dužan da građane uputi na EU zemlje u kojima se može izbeći vakcinacija? Da li bi emigrirala da su joj rekli na vreme? Šta je sprečava?
Recommended Posts