Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

znao sam da je krlo! mada sam mislio da brani gorjanicu :blush:

Posted

Kesić u epizodi "Dobar je Vučić, loši su ovi oko njega..."

“Moj stav je – samo neka ide redom. Moj utisak je da premijer Vučić zbog tog silonog posla i posvećenosti boljitku i reformama, zanemaruje da je okružen nesposobnim ljudima koji štete ugledu Vlade i zemlje. Trebalo bi da preispita svoja prijateljstva. Umesto prijatelja treba da postavi stručne ljude. Umesto klimoglavaca, ljude koji imaju svoje mišljenje. Ako je ovo početak onoga što je najavio – da će da se pozabavi onima koji su se preigrali, hajde onda samo redom”, poručio je Kesić.

Ne znam, možda je bio ironičan, prvi deo izjave deluje tako ali...

Posted

Slusao sam ga i gledao u jutarnjem. Jeste bio ironican. Ono njegovo standardno.

Posted

Krle: Red mi unosi harmoniju u organizam.

:torbica:

Posted (edited)

krstić je kao i svi sem mene poludeo pod vučićem ali se ipak mora primetiti da su ovi tvitovi ko parolice s šarenih domišljatih benignih i luckastih protestića 96/97 :fantom:

Edited by Hella
Posted

zlobnica neka bi rekla aj ti nacrtaj neshto. moze i kashiku, za pochetak :lolol:

Posted

Covek probija dno iz dana u dan, kao da od toga zivi.Oh, wait...

Posted

Krstic jako™ preti Bori Corbi kao covek koji ce se najvise posrati na svoju nekadasnju slavu

Posted

Krstic jako™ preti Bori Corbi kao covek koji ce se najvise posrati na svoju nekadasnju slavu

Koju slavu?

Posted

Možda misli na Nikoljdan ili neku takvu slavu.

Posted

Mislim da , bez obzira na poseravanje i samouništenje Borino, njih dvojica nisu merljive veličine. Kekszakonje je prhut koje bora otresa sa revera, ako ga i primeti...