James Marshall Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Pa ova poruka ispod slike i jeste u tom duhu "carpe diem", da sve u životu treba probati, pa i te mlohave kite, i to je za ljude
ljuttko Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 edip@ljuttko. jes pa da dobiju decu Ovo mi je da znaš palo na pamet i malo sam se sastravila bila od potomstva i ja al neki inženjering na ljudima nam ionako ne gine pa ša ima veze nek počne od njih dvojice. Gde su mladi tu je i ljubav a gde je ljubav tu će i deca možda izaći na dobro -_-
gospa buba Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Ovo mi je da znaš palo na pamet i malo sam se sastravila bila od potomstva i ja al neki inženjering na ljudima nam ionako ne gine pa ša ima veze nek počne od njih dvojice. Gde su mladi tu je i ljubav a gde je ljubav tu će i deca možda izaći na dobro -_- деца, ако их одобри еволуција, увек изађу на добро. мислим, у космическом смислу, тако је од заувека -_-
Lezilebovich Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 https://twitter.com/mbmojsilovic/status/669610626231214080 nisam siguran da li je tupan ili zlo, ali sam se odlučio za ovo prvo
Аврам Гојић Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 ma promaja u glavi, potpuna. maltene kao da je glumica. citam da u okviru iste serije tvitova hvali komunizam kao vreme kada je vladala opsta pristojnost. medju tim malogradjanskim supljoglavcima sasvim je normalno da se istovremeno govori o komunizmu kao vremenu uzasnog terora (sto je i sama radila), i da se sa setom govori da se tada znao red.
hazard Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Pa to je ono zazivanje Nemaca iz Ko to tamo peva. ,,Pa da znate, bar bi se znao red!" Kao, jeste bilo loše, ali bar se znao red, a ne k'o danas.
Takeshi Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 vikend delikates, krle obilazi savanovu i geozavod.
pacey defender Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 (edited) ne mogu ja ovo. nasumicno sam kliknuo na deo kada govori o tome da "ovo ovde sada lici na njujork, tamo pri reci hadson" ipak gledam dalje. na 14.minutu pocinje deo o opstrukciji projekta. Voditeljka: zasto kad god se nesto radi.... da li je to nas mentalitet.....da uvek kritikujemo teznju ka boljitku? Domacin na topiku: pa znate onu cuvenu pricu kako smo mi reagovali onomad na uvodjenje zeleznice....imate jedan konzervativan deo drustva koji se protivi svakom progresu...Ja nisam strucan, ali ovo ovde se sve meni dopada jer se uvodi neki red. Voditeljka: A ocigledno da mi ne volimo red? Domacin na topiku: Pa ne znam... ja volim red, kada je sredjeno, Posle gledaju maketu i analiziraju kuda su malopre setali. Filipe, zapisuj. Edited November 28, 2015 by pacey defender
Аврам Гојић Posted November 28, 2015 Author Posted November 28, 2015 gledaj picko, ako sam mogao ja mozes i ti. najcarskiji deo pocinje od 14:00 otprilike
pacey defender Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 ahaha, bas sam editovao u s tim u vezi
ultra plasticni Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Kako bi mu legao jedan mali ofiscic u Parizu, pa onda dvogledom diskretno kao kakav misao nadzorni organ baca pogled na reku i vidi samo red
Dagmar Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Imam ideju ko se sve sa foruma protivi svakom progresu.
SNARC Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Svaki put kada vidim Krleta, setim se price koju je jednom prilikom ispricao Rasa Popov, o njegovom profesoru koji je zaglavio logor u Nemackoj. Posto nije imao nikakav zanat u rukama niti iskustvo u seoskim poslovima, covek je bio prinudjen da cisti govna. Krle ih, doduse, jede..ali to su sve nijanse.
akibono Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 (edited) Krlo je tako dobar da je imao još jednu epizodu, nešto kao 'directors cut remix edited redux' :ziga: Dr.Krle se vrlo direktan i oštar ovaj put, ima tu i prozivanja kojekakvih 'mamlaza' koji nikad klupu nisu ofarbali Mučan li je život onog što mora ovo "" da gleda više puta dok montira Edited December 6, 2015 by akibono
Recommended Posts