svashtabezneshto Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Nikola Malović, Jedro nade. Ima sličnu epizodu. Ivanović se malo začitao.
garcia Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 A što ovaj veroučitelj nije sklonio porodicu u sobu, nego ih je izveo napolje da ih niti prekriju ? Isprva je pomislio da se radi o ukazanju Sv Hvorastija Paučinonosca. profesionalna deformacija.
Aion Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 User Actions Follow Nebojša Krstić@Krle22 Ako neko želi meni da da 7000 dinara, može slobodno, neću se uvrediti.
gospa buba Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 (edited) a najjednostavnije u zivotu je ne izgovoriti bash svaku. al eto :( shta smo rekli, gde junachina zaradjuje lichni dohodak? Edited November 14, 2015 by gospa buba
Takeshi Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 shta smo rekli, gde junachina zaradjuje lichni dohodak? i nekako imam utisak da nije u visini prosecnog prosvetarskog. kakav govnar.
Aion Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Mislim da je akcenat na ovome "da da". Prosvetari ne zaradjuju, njima se daje.
Takeshi Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Mislim da je akcenat na ovome "da da". Prosvetari ne zaradjuju, njima se daje. trostruki aksl u tuposti.
Joshua Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 (edited) ja ga sad zamišljam u ovoj haljinici kako spektakularno treska na dupe a tvitići se samo razleću. al da - to je to. ^_^ kakav prejadni idiot, majko mila... Edited November 14, 2015 by Joshua
Šumejker-Levi 9 Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 ja ga sad zamišljam u ovoj haljinici kako spektakularno treska na dupe a tvitići se samo razleću. al da - to je to. ^_^ kakav prejadni idiot, majko mila... Zamislio sam ga, id' u... :D
malkin Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 (edited) Komentarišući spekulacije da službe imaju saradnike u medijima, on je rekao da svakako u medijima ima saradnika službi. “I to ne samo VBA, nego svih službi. Ta saradnja sa službama ne treba da se shvata pežorativno. Novinarska profesija nam je veoma interesantna. To je osposobljena profesija koja zna šta treba da vidi, šta treba da čuje. I zato novinari treba da budu u funkciji zaštite države. A to da li će neko da dostavlja lažne podatke ko je s kim spavao, ko se napio na splavu, to nema veze sa službom. A za čiju službu treba da rade svi građani Srbije ako ne rade za službu svoje zemlje?, zaključio je Cvetković. jel ti zna mama da si peder? a tu su i maniri oca nacije: Upitan o pretnjama koje se upućuju premijeru Aleksandru Vučiću, on je objasnio da u principu, o aktuelnom angažovanju Agencije ne govori u javnosti, ali i da nije tajna da kontraobaveštajnu zaštitu predsednika Vlade vrši Vojnobezbednosna agencija u saradnji sa drugim službama u Republici Srbiji, a njegovo fizičko obezbeđenje Vojna policija, odnosno Specijalna jedinica "Kobre". Edited November 15, 2015 by malkin
malkin Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 a čovek baš briljira, sad videh Šabićev tvit
Frank Pembleton Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 https://twitter.com/Krle22/status/669546282814464004/photo/1
ljuttko Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 E jesu baš par, mogli bi i da se uznu pa da se lišimo dvostruke bede u jednom potezu.
gospa buba Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 (edited) edip@ljuttko. jes pa da dobiju decu Edited November 25, 2015 by gospa buba
Recommended Posts