Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Ako ništa drugo, spot odvlači pažnju od dosadne muzike. 

Posted

i šalje beskrajno pogrešnu poruku o ozbiljnom problemu

kod nas se redovno nekompententni i glupi pojavljuju sa "najboljim namerama" da prosvećuju narod

Posted

Uvijek imaš te grebatore o aktuelne teme, eno ga Pijanista sa Tijanom Jurić, sportistima itd, ljudi koji se ne gade nikakvog angažmana ako će im donijeti vidljivost (njima i njihovoj umjetnosti, aktivnosti, itd). Generalno ja ne mogu da povežem SARS sa riječju "ozbiljno" ni sa čim, izbor njih za ovu temu mi je promašen, a kao što kažeš, i način "izvjedbe". 

Posted (edited)

meni jače što proziva bilo koga za ružnoću  :fantom:

Edited by Hella
Posted

Ово није за Дневног тупана, више за Дневног гада, нешто као Тарзанија што бира седмично

Posted

znalo se da će sns ići na rasno i svako drugo profilisanje još kada je 1 pametan čovek ovde kačio odlomke iz njihovog bukvara eugenike

međutim belolistićarija nije htela da sluša i sada imamo vučićevića koji uređuje tviter rubriku dnevni genom  :fantom:

Posted

jel se on to na avataru napravio na nea ili na morfeusa? i ko mu je pokusaj triniti?

Posted

jel se on to na avataru napravio na nea ili na morfeusa? i ko mu je pokusaj triniti?

jelena janković joksimović a onaj iza neki bezveznjak  :fantom:

Posted

ko je jelena jankovic joksimovic? onaj iza lici na onog tutumraka ivanovica.

ali mi nisi odgovorio, ko je didzejv, neo ili morfeus.

Posted

То су оно двоје са пинковог јутарњег, Јоксимовићева жена и онај безвезњак. :fantom:

Posted

Jasno da je DJV Neo, ovome iza se vide kaput i kravata koje je nosio Morfeus. A ko drugi DJ moze i biti nego Neo, Odabrani radnik sluzbe koji ce nas spasiti iz Matriksa koji su kreirale DOSmanlijske samosvesne masine. Vucic mu tu dodje kao Prorocica. 

Posted

"U našem jeziku se kaže da kiša pada, ali to nije istina. Ona se lagano spušta s neba. Bog je spušta. Naučno je dokazano da bi pad kapljice vode sa te visine ljude ubio, ali se to ne dešava jer Bog spušta kišu na zemlju i njome zemlju oživljava i tako ponovo počinje stvaranje."

- Eldin Ašćerić, gensek Rijaseta Islamske zajednice Srbije, naučno dokazuje postojanje Boga da bi objasnio zašto je kiša na početku radova BNV za arapske investitore bila dobar znak