svashtabezneshto Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Hanja je kao Ljosino delo! Ne pratiš dobro. Kako je uporan majko moja Knosos jeste kao Ljosos Ljosa, ali Hanja nije kao Ljanja Ljosa. Bitno je, ipak, da se, u zarezima, nimalo ne oskudeva. Meni je zanimljiva kočnica koju ima. Sigurna sam da se Papiću ne bi svidelo da ovaj otvoreno kaže šta misli o Ljosi, a kad ovako uvije Papić to teško može razumeti.
gospa buba Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 (edited) a papic je valjda blesav? mada mislim, ne znam koje bi bilo zeshce, da mu je frka da kenja gde jede ili da ima slobodu izrazavanja, al evo shto chini shnjom ^_^ Edited August 22, 2015 by gospa buba
svashtabezneshto Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 (edited) Jeste, Papić je mnogo blesav. (Osim kad je u pitanju naći način da se zarade pare, tu njegova blesavost nestaje.) Edited August 22, 2015 by svashtabezneshto
gospa buba Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 (edited) pa onda shta se shpoca ovoliko oko mimikrije? mada i shta nas se smatra, chekamo treci deo ^_^ samo neolit da izbegava i sve u redu. evo ja juche bila na neolitu, iskisla po ataru, izblatila se i nishta. samo neka mala duhovna konekcija sa precima i to je to. preci su nam stvarno goveda, nishta nisu ostavili. natom knososu bar neshto :P Edited August 22, 2015 by gospa buba
Weenie Pooh Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Hanja je kao Ljosino delo! Ne pratiš dobro. Da da, ali Hanja kao grad nije kao Ljosa kao sagovornik. Kao. Razočarao me je samo što nije i ovo završio status apdejtom o stanju ljudske gluposti - da li je i dalje nepobediva ili šta.
katamaran Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Lokalni penzos u okolini najbogatijeg nbgd nalazista bombi: Nekada je ovde bio aerodrom, a kada se gradila zgrada u kojoj ja živim takođe je pronađena bomba. Ne plašim se jer one nisu opasne, jer nisu savremene - rekao je Milorad Bogdanović.
vathra Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Да појаснимо величину глупости: Пре коју године је граната из америчког грађанског рата убила човека који је тражио остатке са бојишта. Старе бомбе су још опасније од нових, јер се ”зноје” - нитроглицерин се издваја из ТНТ и бомба постаје осетљива на ударац.
gospa buba Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 (edited) Да појаснимо величину глупости: Пре коју године је граната из америчког грађанског рата убила човека који је тражио остатке са бојишта. Старе бомбе су још опасније од нових, јер се ”зноје” - нитроглицерин се издваја из ТНТ и бомба постаје осетљива на ударац. a dobro, on to zapravo ne mora da zna. ni ja ne znam, ali bih bila oprezna po difoltu. zapravo verovanje da su stare tehnologije bezopasne ili manje opasne nije tako retka stvar. otud npr zapanjenost npr savremene javnosti kad neko nekom baci vitriol u ochi u trenutku osvete pomucenog razuma, kraj toliko suptilnih savremenih tehnika. ono, hakuje mu fejs ^_^ Edited September 2, 2015 by gospa buba
Frank Pembleton Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Juče su ovi iz mupa opušteni bili samo tako, čačkali bombu onim klješta ima sve perorezom bez ikakve zaštite... A kamionče da ste videli koje je odnelo bombu... poslato sa WC šolje by BVK
vathra Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Juče su ovi iz mupa opušteni bili samo tako, čačkali bombu onim klješta ima sve perorezom bez ikakve zaštite... A kamionče da ste videli koje je odnelo bombu... А каква заштита би им помогла поред те бомбетине? Једино да експресно смршају, на ову врућину би прокували у заштитном оделу. Ако су видели да је експлозив стабилан, онда су могли да га склоне. Да није, вероватно би морали на лицу места да га униште. Могу да питам неке из те бранше шта се ради у тој ситуацији, напредовала је техника доста.
Frank Pembleton Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 А каква заштита би им помогла поред те бомбетине? Једино да експресно смршају, на ову врућину би прокували у заштитном оделу. Ако су видели да је експлозив стабилан, онда су могли да га склоне. Да није, вероватно би морали на лицу места да га униште. Могу да питам неке из те бранше шта се ради у тој ситуацији, напредовала је техника доста. A jesi video transport? Vagenov raspali kombi koji se i zaglavio tamo pa su morali da ga vade, a pre toga ga napunili zemljom da ublazi truckanje posto su mu amortizeri do jaja..Sve to ne bi pomoglo.E da kad su je stavili ona je otvorena sa tri strane samo ispod nje zemlja/pesak...Ali dovezli su se u onom hiluxu ful sve klima...
vathra Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 (edited) A jesi video transport? Vagenov raspali kombi koji se i zaglavio tamo pa su morali da ga vade, a pre toga ga napunili zemljom da ublazi truckanje posto su mu amortizeri do jaja..Sve to ne bi pomoglo.E da kad su je stavili ona je otvorena sa tri strane samo ispod nje zemlja/pesak...Ali dovezli su se u onom hiluxu ful sve klima... Нисам видео. Наравно да ће возе бомбу у кршу, још да им сјебе добар комби. Питао сам за мишљење једног човека који се бави уклањањем НУС. Ако су проценили да је ситуација безбедна, онда може да се склони. Ове бомбе су честе на нашим просторима и знају да раде са њима, Упаљачи су код њих проблематичнији од пуњења. Уколико не може да се процени стање бомбе, уништава се на месту. Само да додам да се уништавање врши уз припреме за најгори могући случај, а модерним средствима се бомба отвори без детонације. Али то се ретко дешава. Edited September 3, 2015 by vathra
ljuttko Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Da mu protivkandidati ne izmaknu na ovoj časnoj listi, precednik o nauci o ženama . Detaljno sve u blicu "Ginekologija je znanje o ženi, ako iko sme da se usudi da kaže da ga poseduje. Ginekologija se bavi ženom kojoj bi trebalo omogućiti da bude zdrava da bi mogla da odrasta, stvara i rađa", rekao je predsednik..
Bujodrag Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Da mu protivkandidati ne izmaknu na ovoj časnoj listi, precednik o nauci o ženama . Detaljno sve u blicu "Ginekologija je znanje o ženi, ako iko sme da se usudi da kaže da ga poseduje. Ginekologija se bavi ženom kojoj bi trebalo omogućiti da bude zdrava da bi mogla da odrasta, stvara i rađa", rekao je predsednik.. Ali, to pokazuje i osnovno poznavanje etimologije: gyne je ste žena a logos jeste nauka. Mora da je sam proveravao šta je to ginekologija, te je svojim vižljastim umom došao do ispravnog i logičnog zaključka. Hrabar nam je predsednik.
Time Crisis Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Šteta što nije dodao i ono nisam ginekolog, ali mogu da pogledam, hehe
Recommended Posts