SNARC Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Jel postoji neka sansa da je mozda hteo da se sprda sa onima sto ispravljaju kulu u Pizi ili drze Ajfelov toranj tijekom fotografisanja..pa nespretno upotrebio Ljosu.. Ili da kritikuje guranje turista da nesto ufotkaju propustajuci momenat da u tome uzivaju live.. Mada to opet nema nikakve veze jedno sa drugim.. Mozda ce sutra da napise dodatak ili izvinjenje :)
Bujodrag Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Ma, stvar je prosta. Tako neki ljudi pišu i trljaju znojave dlanove stavljajući tačku na kraj i misle da su kul i pametni i mudro zajedljivi. I ni ne znaju da su se zajebali.
Frank Pembleton Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Ma hteo dudari po Ljosi al ne sme direkt, pa uvio u turizam... poslato sa WC šolje by BVK
Apollo Creed Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Vlado Georgiev @VladoGeorgiev Aug 17Montenegro R.I.P. Arsen Dedić Veliki car koji je obilježio jedno vrijeme i napisao mnogo predivnih pjesama...
gospa buba Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 (edited) Meni se čini da je hteo da potkači Ljosu, ali ga je lojalnost izdavačkoj kući sprečila da to otvoreno uradi, a i sujeta, ono kolege su, pisci, pomisliće neko da je on ljubomoran na Ljosin uspeh, i da je ovo jedino što je smislio. umesto da nadje nekog svoje velichine ^_^ ko je taj lik uopshte? po chemu je poznat? (mislim da, sa rushevinama to i jeste problem shto nisu bogzna kako impozantne kad im pridjesh, dronjavo je to sve i neodrzavano, ima i neki razlog zashto je to tako. neolitska nalazishta su najgora, samo neke rupchage i blato. ja uopshte ne razumem zashto ljudi idu tamo. i posle chovek tamo treba da trazi svoje mesto u razvoju ljucke vrste i civilizacije <_<) Edited August 19, 2015 by gospa buba
Arkadija Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Singere, a u kojim novinama je objavljena ova neviđena tupost?
copkillah Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Vlado Georgiev @VladoGeorgiev Aug 17Montenegro R.I.P. Arsen Dedić Veliki car koji je obilježio jedno vrijeme i napisao mnogo predivnih pjesama... ne kontam šta je za fejspalm?
gospa buba Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Nedeljnik. ah, nedeljnik. mala udobna oaza za utuchene mladice ^_^
Singer Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 ah, nedeljnik. mala udobna oaza za utuchene mladice ^_^ još oni - hoćete li nedeljnik za dinar? neću hvala ali pošto sam tražio dvadeset sitno za knjigu ispostavilo se da imam 2x10 i 1x1 dinar u metalu i tako ga kupih. naslovna strana je zamišljeni Basara, poslednji Jugoslovne vs Jergovića, poslednji Jugosloven sa zapada
clandestino Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 ne kontam šta je za fejspalm? Ja kontam. Preskroman vokabular za nekoga ko pise pesme ceo zivot.
copkillah Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Ja kontam. Preskroman vokabular za nekoga ko pise pesme ceo zivot. ok ali to ne znači da su potrebni patetični izlivi baš od svakoga
Weenie Pooh Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 (edited) Kako je uporan majko moja Knosos jeste kao Ljosos Ljosa, ali Hanja nije kao Ljanja Ljosa. Bitno je, ipak, da se, u zarezima, nimalo ne oskudeva. Edited August 22, 2015 by Weenie Pooh
Recommended Posts