Lezilebovich Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 da li si baš siguran u to ? listići koji imaju pet brojeva ih imaju i dalje i kada su brojevi napisani drugačijim redosledom ? zvuči neverovatno :D
Prokleto Djubre Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 (edited) Samo ovo. Apsolutno ista statistika ce biti kad je izvuceno X, Y, Z, 21, 27 ili X,Y,Z, 27, 21. Nisam razmisljao o ovome, ima smisla. I dalje mislim da ne bi trebalo izvlaciti okamovu ostricu iz korica u trenutku kad se pojavio broj kome je sansa 1:36 a svi ukljuceni se skroz odsekli od frke. edit: aj i ovo bacite tamo gde se sva deca igraju. Edited July 29, 2015 by Prokleto Djubre
clandestino Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Koliko ljudi bi moralo da bude uvuceno da bi se na televiziji fejkovalo izvlacenje lotoa? Svi iz rezije, svi iz tehnike, svi iz komisije, voditeljka, ukupno 20, 30, 50 kriminogenih osoba?
Joshua Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 (edited) dvajes jedam. konačno matematika koju mogu da razumem Edited July 29, 2015 by Joshua
Linus Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 jebote koliki je đuka ogavni mentol, ali nevezano za to - koliko je tek pokazatelj dooma to što je puk ubeđen da je loto namešten i da je zavera i ne moš brate ni da bekneš suprotno, odmah si debil ili plaćenik ili njihov ili svo troje. neće ljudi ni da čuju da se sve može objasniti, sledeći Okamovu oštricu, prostom greškom tehnike, koja je daleko verovatnija od moćne zavere sns-rts-dls borg kocke. Ima jedna biblijska izreka koja pocinje sa "Ko se maca laca..." Ti isti koji su sad ovde "zrtve" su decenijama (u raznim odelima i raznim strankama i sa raznih pozicija) bukvalno svakodnevno ispirali mozak masama sa najidiotskijim teorijama zavere, sve dok im je to bilo u politicko-policijskom interesu. A o Okamovoj ostrici je zalud objasnjavati rulji koja i dalje verovatno vecinski veruje da je Vuk Draskovic u svojoj vili na Zenevskom jeziku vecerao sa Tudjmanom i Rugovom, kao i da je avgusta 1999. bilo smrtnonosno opasno posmatrati pomracenje Sunca.
Аврам Гојић Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 (edited) Pa sta raditi sa tim ogavnim narodom, da ga nekako zamenimo boljim, posto je nepopravljiv? I koji su to tacno "ti isti"? Edited July 29, 2015 by Грешни Василије
Linus Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 I koji su to tacno "ti isti"? Ovi koje navodi Ariel, sns-rts-dls, na primer. Ali se lako moze prosiriti, posto su u zajednickom zlocinackom poduhvatu mnogi ucestvovali.
Аврам Гојић Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 Pa dovesce ih Vucic u red, rekao je danas da vise nema cile-mile :)
Linus Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Pa dovesce ih Vucic u red, rekao je danas da vise nema cile-mile :) E tako ali zaista rezonuje i prosecan pripadnik narodnih ma..., ovaj,Vodjin glasac. pri cemu ako sad djuki i bandi smetaju teorije zavere, prigodno se zaboravlja cinjenica da je Vodja bio jedan od glavnih inspiratora i kreatora upravo najogavnijih medijskih teorija zavere u svojoj prethodnoj inkarnaciji, narocito onoj iz 1999.
Ariel Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Da razjasnim, nisam zastupnik teorije "naroda ovce", nego mi je ovo čist onlajn utisak. Bilo mi je poražavajuće kada sam ušao na fejs jutros koliko je ljudi kačilo ovo kao "hahah vidi, nameštaljka". Isto je bilo i na forumu. Tako da to nije pučina grdna nego kao neka intelektualna elita, jelte. Mada, odavno je poznato da sklonost teorijama zavere nema baš korelaciju sa manjkom obrazovanosti, štaviše, neki prosečan Jovo što sluša šta mu kaže televizor i glasa za Vučića često ima razumniji odnos prema svakodnevnim fenomenima tj. boli ga kurac za ovakve stvari, što je možda i najrazumnije u ovakvoj državi.
Ryan Franco Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Danas u kancelariji komentarišemo Đuku i ja u pokušaju da objasnim ko je on, izjavim da je u pitanju navijač Zvezde, forumaš i direktor JP, na šta kolega konstatuje kako sam ja navijač Zvezde, forumaš i radnik u privatnoj firmi. Izgleda da sam negde suštinski pogrešio u svojim životnim koracima.
Ryan Franco Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Brate pa tako smo svi saznali za njega. Doduše, ne ovde. FSN je u pitanju, a Đuki je bio posvećen ceo jedan novinski članak. Da se mene pitalo, ja bih pisao o Костi sa FSNa ali očito je da sam težak pajser.
Recommended Posts