Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Steta sto ode covek sa topica, bas me zanima elaboracija ove teze o Putinu i Bogoljubu.

Posted

Javnost zabole izvesni organ za to sto su Putin i KGB preko virtualnih Ist Medija grupa i slicnih kisobran-firmi, te poznatog ruskog coveka Bogija, suvlasnici Politike. Postoji osnovana sumnja da bi javnost kao posledica tog saznanja bila u jos slabijem kontaktu sa realnoscu nego sto jeste.

Možda je mislio na Bogićevića i njegovu kratku avanturu...
Posted

Javnost zabole izvesni organ za to sto su Putin i KGB preko virtualnih Ist Medija grupa i slicnih kisobran-firmi, te poznatog ruskog coveka Bogija, suvlasnici Politike. Postoji osnovana sumnja da bi javnost kao posledica tog saznanja bila u jos slabijem kontaktu sa realnoscu nego sto jeste. 

51VHA5wyB5L.jpg

Posted (edited)

Možda je mislio na Bogićevića i njegovu kratku avanturu...

Farmakom Bogicevica? Zar to nije odavno zavrsena prica?

I taj lik veze sa Rusima nema, valjda..

Edited by Грешни Василије
Posted (edited)

Bogicevicev drugar je formalno pazario to, a on je ziveo/radio u Moskvi tada, imao ke Farmakom plasman u Rusiju. Koliko znam zapravo je taj novac kontrolisao Boza Djelic preko one kuće sto je izdavala Econom:east.

A posto je rad u Rusiji = biti in bed with KGB sve je jasno :lol:

Edit: Linus ko moja majka - nacuje neku poluinformaciju i onda se razvali od teorije ????

via TT

Edited by Prospero
Posted

Bogicevicev drugar je formalno pazario to, a on je ziveo/radio u Moskvi tada, imao ke Farmakom plasman u Rusiju. Koliko znam zapravo je taj novac kontrolisao Boza Djelic preko one kuće sto je izdavala Econom:east.

A posto je rad u Rusiji = biti in bed with KGB sve je jasno :lol:

za to je i išla priča ranije, samo nisam znao koliko je to pouzdano s obzirom na to da su i naprednjaci to govorili.

Posted

Vise od 50:50 da je pouzdano, Farmakom je pored Interkopa bila etalon DS partijske firme.

via TT

Posted

Vise od 50:50 da je pouzdano, Farmakom je pored Interkopa bila etalon DS partijske firme.

via TT

To je drzao buljavi Sane Petrovic

Posted

On je bio mozda najbitniji ali ne i jedini.

via TT

Posted

Za Farmakom je po Šapcu išla priča da je Ružica Đinđić iza nje.

Ono malo insajderskih informacija što imam kaže da je Bogićević bio "nateran" da pokupuje 

kojekakve propale firme i rudnike i da je ta kupovina uzrok njegove propasti. (Propasti firme, ne njega lično,

njemu ništa ne fali.)

Posted

on je bio i loma u tvorza, ne?

Posted

Bio je, preko šest meseci, ali imovina, lična, mu je netaknuta. Porodica dobro zbrinuta.

U tom smislu mu ništa ne fali, a to ima cenu, nekoliko meseci zatvora.

Posted

eh, kad bi se to malo rasplelo nekad, ko je shta morao da uradi i za chiji rachun :(

Posted

Da, Ružica je najspominjanije ime, DuPe ne toliko jer se podrazumevao ????

via TT

Posted

Dobro da li je Djindjic ostavio iza sebe bar jednu osobu koja nije duboko ogavna i korumpirana kao Korleone?