July 20, 20159 yr Author Steta sto ode covek sa topica, bas me zanima elaboracija ove teze o Putinu i Bogoljubu.
July 20, 20159 yr Javnost zabole izvesni organ za to sto su Putin i KGB preko virtualnih Ist Medija grupa i slicnih kisobran-firmi, te poznatog ruskog coveka Bogija, suvlasnici Politike. Postoji osnovana sumnja da bi javnost kao posledica tog saznanja bila u jos slabijem kontaktu sa realnoscu nego sto jeste.Možda je mislio na Bogićevića i njegovu kratku avanturu...
July 20, 20159 yr Javnost zabole izvesni organ za to sto su Putin i KGB preko virtualnih Ist Medija grupa i slicnih kisobran-firmi, te poznatog ruskog coveka Bogija, suvlasnici Politike. Postoji osnovana sumnja da bi javnost kao posledica tog saznanja bila u jos slabijem kontaktu sa realnoscu nego sto jeste.
July 20, 20159 yr Author Možda je mislio na Bogićevića i njegovu kratku avanturu... Farmakom Bogicevica? Zar to nije odavno zavrsena prica? I taj lik veze sa Rusima nema, valjda.. Edited July 20, 20159 yr by Грешни Василије
July 20, 20159 yr Bogicevicev drugar je formalno pazario to, a on je ziveo/radio u Moskvi tada, imao ke Farmakom plasman u Rusiju. Koliko znam zapravo je taj novac kontrolisao Boza Djelic preko one kuće sto je izdavala Econom:east. A posto je rad u Rusiji = biti in bed with KGB sve je jasno Edit: Linus ko moja majka - nacuje neku poluinformaciju i onda se razvali od teorije ???? via TT Edited July 20, 20159 yr by Prospero
July 20, 20159 yr Author Bogicevicev drugar je formalno pazario to, a on je ziveo/radio u Moskvi tada, imao ke Farmakom plasman u Rusiju. Koliko znam zapravo je taj novac kontrolisao Boza Djelic preko one kuće sto je izdavala Econom:east. A posto je rad u Rusiji = biti in bed with KGB sve je jasno za to je i išla priča ranije, samo nisam znao koliko je to pouzdano s obzirom na to da su i naprednjaci to govorili.
July 20, 20159 yr Vise od 50:50 da je pouzdano, Farmakom je pored Interkopa bila etalon DS partijske firme. via TT
July 20, 20159 yr Vise od 50:50 da je pouzdano, Farmakom je pored Interkopa bila etalon DS partijske firme. via TT To je drzao buljavi Sane Petrovic
July 20, 20159 yr Za Farmakom je po Šapcu išla priča da je Ružica Đinđić iza nje. Ono malo insajderskih informacija što imam kaže da je Bogićević bio "nateran" da pokupuje kojekakve propale firme i rudnike i da je ta kupovina uzrok njegove propasti. (Propasti firme, ne njega lično, njemu ništa ne fali.)
July 20, 20159 yr Bio je, preko šest meseci, ali imovina, lična, mu je netaknuta. Porodica dobro zbrinuta. U tom smislu mu ništa ne fali, a to ima cenu, nekoliko meseci zatvora.
July 20, 20159 yr eh, kad bi se to malo rasplelo nekad, ko je shta morao da uradi i za chiji rachun :(
July 20, 20159 yr Author Dobro da li je Djindjic ostavio iza sebe bar jednu osobu koja nije duboko ogavna i korumpirana kao Korleone?