Аврам Гојић Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Steta sto ode covek sa topica, bas me zanima elaboracija ove teze o Putinu i Bogoljubu.
Frank Pembleton Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Javnost zabole izvesni organ za to sto su Putin i KGB preko virtualnih Ist Medija grupa i slicnih kisobran-firmi, te poznatog ruskog coveka Bogija, suvlasnici Politike. Postoji osnovana sumnja da bi javnost kao posledica tog saznanja bila u jos slabijem kontaktu sa realnoscu nego sto jeste.Možda je mislio na Bogićevića i njegovu kratku avanturu...
akibono Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Javnost zabole izvesni organ za to sto su Putin i KGB preko virtualnih Ist Medija grupa i slicnih kisobran-firmi, te poznatog ruskog coveka Bogija, suvlasnici Politike. Postoji osnovana sumnja da bi javnost kao posledica tog saznanja bila u jos slabijem kontaktu sa realnoscu nego sto jeste.
Аврам Гојић Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 (edited) Možda je mislio na Bogićevića i njegovu kratku avanturu... Farmakom Bogicevica? Zar to nije odavno zavrsena prica? I taj lik veze sa Rusima nema, valjda.. Edited July 20, 2015 by Грешни Василије
Prospero Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 (edited) Bogicevicev drugar je formalno pazario to, a on je ziveo/radio u Moskvi tada, imao ke Farmakom plasman u Rusiju. Koliko znam zapravo je taj novac kontrolisao Boza Djelic preko one kuće sto je izdavala Econom:east. A posto je rad u Rusiji = biti in bed with KGB sve je jasno Edit: Linus ko moja majka - nacuje neku poluinformaciju i onda se razvali od teorije ???? via TT Edited July 20, 2015 by Prospero
Аврам Гојић Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Bogicevicev drugar je formalno pazario to, a on je ziveo/radio u Moskvi tada, imao ke Farmakom plasman u Rusiju. Koliko znam zapravo je taj novac kontrolisao Boza Djelic preko one kuće sto je izdavala Econom:east. A posto je rad u Rusiji = biti in bed with KGB sve je jasno za to je i išla priča ranije, samo nisam znao koliko je to pouzdano s obzirom na to da su i naprednjaci to govorili.
Prospero Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Vise od 50:50 da je pouzdano, Farmakom je pored Interkopa bila etalon DS partijske firme. via TT
Frank Pembleton Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Vise od 50:50 da je pouzdano, Farmakom je pored Interkopa bila etalon DS partijske firme. via TT To je drzao buljavi Sane Petrovic
Prospero Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 On je bio mozda najbitniji ali ne i jedini. via TT
svashtabezneshto Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Za Farmakom je po Šapcu išla priča da je Ružica Đinđić iza nje. Ono malo insajderskih informacija što imam kaže da je Bogićević bio "nateran" da pokupuje kojekakve propale firme i rudnike i da je ta kupovina uzrok njegove propasti. (Propasti firme, ne njega lično, njemu ništa ne fali.)
svashtabezneshto Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Bio je, preko šest meseci, ali imovina, lična, mu je netaknuta. Porodica dobro zbrinuta. U tom smislu mu ništa ne fali, a to ima cenu, nekoliko meseci zatvora.
gospa buba Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 eh, kad bi se to malo rasplelo nekad, ko je shta morao da uradi i za chiji rachun :(
Prospero Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Da, Ružica je najspominjanije ime, DuPe ne toliko jer se podrazumevao ???? via TT
Аврам Гојић Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Dobro da li je Djindjic ostavio iza sebe bar jednu osobu koja nije duboko ogavna i korumpirana kao Korleone?
Recommended Posts