Amos Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Trebalo bi ovo iskoristiti i napraviti kvalitetan Drinking game. Kad objavi glup tvit, piju naiskap svi ciji forumski nick pocinje na prvo slovo recenice. Kad pokusava da bude duhovit piju svi. Kad misli da je prepametan piju svi. Kad odgovara nekome piju cetnici i cigani, kad pomene Jovu Bakica i Borka piju partizani i grobari.
Prospero Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Šta još treba da napiše da bi na PPPu dobio svoju sopstvenu temu?
James Marshall Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Samo da se preimenuje ova, ionako ju je uzurpirao. All hail the king!
Time Crisis Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Samo da se preimenuje ova, ionako ju je uzurpirao. All hail the king! Dnevni Krle? Nije loše :P
Cane Vukic Prebranac Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Trebalo bi ovo iskoristiti i napraviti kvalitetan Drinking game. Kad objavi tvit, piju svi. +1
Takeshi Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 kuljis (hrvatski milomir maric) analizira kukasti krst na poljudu. Ustaški pokret Ante Pavelića bio je udaljen od fašizma koliko su klape daleko od opere Kukasti križ u Hrvatskoj prije reflektira kako postkomunisti vide nacionaliste i desničare nego ono što je desničarska i nacionalistička samodefinicija reakcionarnih pokreta iliti fašizama. Stoga i kukasti križ na Poljudu možda ima više veze s mr. Zoranom Milanovićem nego s dr. Antom Pavelićem. Nije ga, naravno, nacrtao sam Milanović, ali niknuo je na travnjaku u doba njegove vladavine i verbalnog građanskog rata koji je on započeo kad je prije dvije godine odlučio započeti idejnu diferencijaciju, ‘kulturkampf’, te umjesto na pitanja ekonomije i reforme, agitaciju usmjeriti na svjetonazorske prijepore, na ćirilične ploče, Jasenovac, Bleiburg, Vukovar i problem - neproblem izručenja Josipa Perkovića
Time Crisis Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Nebojša Krstić @Krle22 Bilmez ne samo što je tupan, već je to zlonamerna budala koja o sebi ima izuzetno mišljenje, a svoje budalaste misli smatra jedino mogućim. Na Tnjiteru već odaju priznanje ovom autobiografskom tvitu.
Cane Vukic Prebranac Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Значи ако Крле добије свој топић, да га назовемо "Дневни билмез" или "Дневна злонамерна будала"?
Joshua Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 (edited) kuljis (hrvatski milomir maric) analizira kukasti krst na poljudu. Ustaški pokret Ante Pavelića bio je udaljen od fašizma koliko su klape daleko od opere neizmerno mi je drago što makar ovaj šuketa od preko plota. nije zbog krava i čivava, mame mi, nego iz čisto fizioloških razloga, da i mi malo danemo dušom ^_^ evo npr ovaj proktolog. postaje sve nadnaravniji i nadnaravniji. pitanje je dana kada će postati najnadnaravniji, takoreći metakrstić*, i napisati nešto toliko idiotsko da će vam otvoriti crnu rupu usred savamale, ja vam kažem... *onim timecrisisovim tvitom je već polupo par pečata, imho Edited June 22, 2015 by Joshua
Takeshi Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 neizmerno mi je drago što makar ovaj šuketa od preko plota. nije zbog krava i čivava, mame mi, nego iz čisto fizioloških razloga, da i mi malo danemo dušom ^_^ evo npr ovaj proktolog. postaje sve nadnaravniji i nadnaravniji. pitanje je dana kada će postati najnadnaravniji, takoreći metakrstić*, i napisati nešto toliko idiotsko da će vam otvoriti crnu rupu usred savamale, ja vam kažem... *onim timecrisisovim tvitom je već polupo par pečata, imho i mnogo jaci likovi od krstica padaju na tom testu stalne (virtuelne) prisutnosti, kad im ispod radara protrcavaju banalna dnevna iskakanja. a internet je savrseno gnojivo. secam se kada je devedesetih, curuvija dao bogdanu tirnanicu svakog dana kolumnu na naslovnoj strani dnevnog telegrafa. kakvih je tu sve gluposti bilo. a jos tviter ogranicenjem broja karaktera forsira neduhovite da izbacuju sto zapaljivije recenice, ne bi li privukli paznju (istih takvih).
kud u maglu Simoviću Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 ne znam da li ima topik međunarodni tupan, verujem da može i ovde
Recommended Posts