Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

ima krle i dobrih tvitova meni recimo ovo promaklo :fantom:

Dr Nebojša Krstić ‏@Krle22 16h16 hours ago

Od dobrih vesti, najbolja je da je Siniša Kovačević smenjen u Otadžbinskom pokretu koji je sam osnovao.
1 retweet 11 favorites

Posted

Mislim da se pisalo o tome na DSS temi, da, vrlo zabavno to ispade.

Posted

Kovacevic je bio ubedjen da ce kroz taj pokret postati vodja opozicije. Kol'ki debil moras biti za to.

Posted

buahahahaha

Posted (edited)

+1

ali najbolji mi je taj nadobudni ton  :lolol:

Edited by Грешни Василије
Posted

Dr Nebojša Krstić ‏@Krle22  Jun 10

Levica i desnica propadaju u dekadenciji i frakcionaškim borbama i otvara se prostor za nas, ljubitelje umerenog napretka u granicama zakona

Partija umerenog napretka u granicama zakona, za one bez članske karte biblioteke, je iz Vojnika Ivana Čonkina.

pa dobro, mnogi imaju neki lik u knjizevnosti s kojim se poistovete, nije to nista lose.

Posted

jes vala, i meni je omiljeni lik onaj Ivan Karamazov o kome je pisao Tolstoj

Posted

Valjda Tolstojevski? :huh:

Posted

Taj, taj, isti onaj koji je pisao "Mrtve duse".

Posted

"Mrtve duse" je pisao Nikola Google ^_^

Posted

Jelena Macic u epozodi zovem vas na branje malina, a to čak ni na televiziji nisam videla kako se radi, jer mi je lakše da se jebavam po rijalitijama nego da stvarno radim,

Cist vazduh, zdrava hrana, posten rad...draga omladino! Umesto sto roditelje smatrate luzerima i krivite za sve neispunjene a mahom nerealne i neskromne zelje, ne bilo vam tesko, idite u Ivanjicu i uradite nesto korisno za sebe prvenstveno!
Mnogo bitniji od vas su ovako zapoceli zivot! Nije sramota raditi...jadno je sedeti kuci i kriviti sistem sto se nema! Garantujem vam, da ako dve nedelje izdrzite radeci ovaj posao...prvi put u zivotu oseticete neizmernu satisfakciju..i ko zna...na cistom vazduhu uz fizicku aktivnost , mozak brze i bolje radi...pa vi vidite. Od vas zavisi...

Posted

mrš opajdaro glupava.

Posted

Ko je doticna i kako vata tako dobar WiFi u ivanjckim malinjacima?