Hella Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 ima krle i dobrih tvitova meni recimo ovo promaklo Dr Nebojša Krstić @Krle22 16h16 hours ago Od dobrih vesti, najbolja je da je Siniša Kovačević smenjen u Otadžbinskom pokretu koji je sam osnovao.1 retweet 11 favorites
Аврам Гојић Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Mislim da se pisalo o tome na DSS temi, da, vrlo zabavno to ispade.
Lezilebovich Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Kovacevic je bio ubedjen da ce kroz taj pokret postati vodja opozicije. Kol'ki debil moras biti za to.
Аврам Гојић Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 (edited) +1 ali najbolji mi je taj nadobudni ton Edited June 11, 2015 by Грешни Василије
adam Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Dr Nebojša Krstić @Krle22 Jun 10 Levica i desnica propadaju u dekadenciji i frakcionaškim borbama i otvara se prostor za nas, ljubitelje umerenog napretka u granicama zakona Dr Nebojša Krstić @Krle22 Jun 10 Partija umerenog napretka u granicama zakona, za one bez članske karte biblioteke, je iz Vojnika Ivana Čonkina. pa dobro, mnogi imaju neki lik u knjizevnosti s kojim se poistovete, nije to nista lose.
Аврам Гојић Posted June 12, 2015 Author Posted June 12, 2015 jes vala, i meni je omiljeni lik onaj Ivan Karamazov o kome je pisao Tolstoj
Аврам Гојић Posted June 12, 2015 Author Posted June 12, 2015 Taj, taj, isti onaj koji je pisao "Mrtve duse".
Lezilebovich Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Jelena Macic u epozodi zovem vas na branje malina, a to čak ni na televiziji nisam videla kako se radi, jer mi je lakše da se jebavam po rijalitijama nego da stvarno radim, Cist vazduh, zdrava hrana, posten rad...draga omladino! Umesto sto roditelje smatrate luzerima i krivite za sve neispunjene a mahom nerealne i neskromne zelje, ne bilo vam tesko, idite u Ivanjicu i uradite nesto korisno za sebe prvenstveno!Mnogo bitniji od vas su ovako zapoceli zivot! Nije sramota raditi...jadno je sedeti kuci i kriviti sistem sto se nema! Garantujem vam, da ako dve nedelje izdrzite radeci ovaj posao...prvi put u zivotu oseticete neizmernu satisfakciju..i ko zna...na cistom vazduhu uz fizicku aktivnost , mozak brze i bolje radi...pa vi vidite. Od vas zavisi...
Sludge Factory Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Ko je doticna i kako vata tako dobar WiFi u ivanjckim malinjacima?
Recommended Posts