Pontijak Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Nemoj tako to je 1 novinarka/autor/producent cekaj, jel to ona aleksandra rankovic sa bk televizija? ona unuka?
akibono Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 (edited) cekaj, jel to ona aleksandra rankovic sa bk televizija? ona unuka? nije, ona se potpisivala Anja Ranković i sad valja dresove reprezentaciji... nije više 'novinarka', ali jeste 'unuka' http://www.webtv.rs/play/71178/anja-dmitrovic:-u-novim-dresovima-do-ep-2016 Edited May 15, 2015 by akibono
Pontijak Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 (edited) a i ja kreten kada me mrzelo da kliknem na link i vidim na tviteru pa postavljam glupa pitanja Edited May 15, 2015 by Pontijak
Frank Pembleton Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 cekaj, jel to ona aleksandra rankovic sa bk televizija? ona unuka? Ne ova je radila u beti, PG Mreza, pa na TV Avala na pocetku itd...
renne Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Kako se Krstić nalupetao jutros u jutarnjem na N1, kako je nahvalio velikog vođu...
Ariel Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 krstić je odavno pobedio na ovom topiku, sad igramo samo da vidimo da li će osvojiti i drugo mesto.
Lezilebovich Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 o krsticu treba na topiku o DS-u, on je političar, član stranke, a ovde smo rekli da nema političara ...
rajka Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 (edited) u vezi nepotizma na fakultetu, direktor departmana dr Bojan: Doc. dr Bojan Lalić, direktor Departmana za industrijsko inženjerstvo na FTN, kaže da kriterijumi za zapošljavanje na fakultetu postoje i da ih se oni drže. - Nepobitno je da postoje deca koja su krenula stopama roditelja, ali ne znam nijedan slučaj da su roditelj i dete na istom predmetu - odgovara Lalić. samo ne znam da li je dr Bojan tupan, ili samo misli da su svi drugi retardirani. Edited June 4, 2015 by rajka
pacey defender Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Apostolovski je moj novi idol na ovoj temi. Obožavam da čitam društvenu teoriju u pokušaju u čijem je centru naš Nolo. Ali, već je pojava neurotičnog Španca Nadala, koji igra kao bik koji je pobegao s ulica Pamplone i, usput, u večna lovišta poslao grupu stranih turista, najavila tektonske sportske i ideološke promene. Teniska anksioznost Rafaela Nadala je, zapravo, metafora globalne neuroze, izazvane krahom neoliberalnog totalitarizma kao uzroka ekonomske katastrof [...] Ali, Nadal je ipak bio prihvatljiv za naracisoidni Zapad, jer njegova egzotika i duboko potisnuto nezadovoljstvo predstavljaju isto što i Vudi Alen za Holivud. Taj paradoks Noletovog preuzimanja prestola – da ga sve manje vole što je uspešniji – duboko je revolucionarna i krajnje ideološka pojava, iako je Nole možda ne shvata tako. Ali njegova prirodna želja da se konačno dopadne sve je manje uspešna, što je intenzivnija! Jer, Noletova vladavina je načela utvrđenje globalne banalnosti, kao završne faze dominacije multinacionalnih korporacija, koje su, u svetu sporta, oličavali Federer i Nadal. A dečko samo udara lopticu ne plaća porez, ne plaća radnike, divlje gradi i šaban je. http://www.politika.rs/rubrike/kolumna-nedelje/Gem-set-mec-Nole.lt.html
stoka Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 (edited) Osim što je ksenofob i izuzetno neduhovit, apostolovski je i zaista interesantna figura, čovek koji opstaje u "politici" kako u godinama dok je glavni bio Hadžija, tako i posle ... Ostao neokrznut posle 5. oktobra i etablirao se kao ugledni kolumnista ... Edited June 7, 2015 by stoka
Bujodrag Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Pa, dobro, piše ono što masa želi da pročita. Ništa novo, to su ljudi oduvek radili. Al', jeste glupo, nonetheless.
Recommended Posts