Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Prema Hellinom misljenju dugo i bolno.

Posted

Prema Hellinom misljenju dugo i bolno.

ali to nije ni približno u duhu Darvinovih nagrada

Posted (edited)

zene su temeljno lude. a i redje su lude na svoju shtetu.

Buba objasnila.

Edited by Musky
Posted

Ministar finansija Dušan Vujović izjavio je da će projekat Beograd na vodi podići Srbiju "u potpuno novu orbitu stanovanja i korišćenja poslovnog prostora"."Ovo je šansa da iskoristimo ove investicije sa investitorom. Arhimed je rekao 'dajte mi polugu i pomeriću svet', a ja kažem dajte mi ovakvog investitora, podići ću Srbiju.

Poslanik Partije ujedinjenih penzionera Milan Krkobabić rekao je da Beograd na vodi nema alternativu i da bi zato svi trebalo da stanu iza te ideje.

"Onima koji kritikuju krivo je jer nisu u timu. Krupan je zalogaj, a kada je krupan zalogaj, krupne su i mrve.

Beograd na vodi, komada 2.

Posted

Krka junior priznaje da se u stvari svi grabe oko svog džepa :D

Posted

Ovo Krkino oko drpanja mrva je ko i današnja Vučićeva kritika rekonstrukcije Vojvode Stepe, koja kako reče nikako da se završi.....  utripovo valjda da to rade neki 'drugi' a ne njegovi  :whistle:

Posted

Milutin Folić, glavi gradski urbanista, naglasio je da uklanjanje grafita ima za cilj da spreči njihovo dalje pisanje kako nakon toga ništa ne bi izazivalo ljude da stavljaju nove grafite.

- Nadamo se da kada ljudi budu videli čiste zidove, neće imati potrebu da se potpišu na njih, jer kada su grafiti na zidovima, postoje oni koji podsvesno imaju potrebu da dodaju nešto.

:twak:

Posted

Nije izgleda nikad čuo za "džaba ste krečili". :)

Posted

Buba objasnila.

e, nije buba, nego neki pametnjakovic, mozda i sam darvin™ ^_^

da gospoje kad shiznu, one to urade kako treba, i sushtinski, a ne da sebi iz zezanja odvaljuju delove tela ili gutaju escajg. ipak je to besmisleno -_-

Posted

:twak:

Sjajno :D Uklanjamo grafite da ljudi ne bi pisali nove grafite po postojećim grafitima.

Posted

mogli bi grafite da skidaju sunđerom sa malo detergenta, ali povoljnije je prefarbati celu zgradu

Posted

Čekaj kada mu sine ideja da počne da uklanja grafite sa zida IMT-a.