kapetanm Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Khm. Izgleda onda da smo mi 1 nivo koji onda ona ne moze dostici. Jer njeno je da skace, mi smo tu da razmisljamo. sve cesce hejtujemo, jbmmu, ne valja to, dobicemo cireve
Lrd Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Pa rekao si da njenu inteligenciju treba mjeriti po tome kako skače. Ja kažem da treba i po tome šta citira. Jer je njoj očigledno stalo da je i po toj rečenici mjerimo, inače je ne bi kačila. Na stranu što je ova rečenica toliko besmislena i banalizovana, a pogotovo iz aspekta sportskog nadmetanja. Branjenje svetinje i skokovi u dalj, daj molim te, ozbiljni smo ljudi. Ti si toliko sve promašio (sve, baš sve, od koordinata u koje si smestio Španovićku, sport, nas, do krajnjih repera prema kojima meriš tuđe predispozicije, ukus, odnos prema društvu, a pogotovo po tome šta je lična inspiracija i lična motivacija i koliko je to nešto lično i personalizovano bitno u odnosu na subjekta i okolinu), da me mrzi i da počnem da objašnjavam. Da se ovaj razgovor vodio u kafani uz pivo, onda me ne bi mrzelo, ali ovako me mrzi. Ako ti misliš da je evropska dvoranska prvakinja u skoku u dalj i nova državna rekorderka TUPAN zato što je inspiriše ultratreš film o nacionalnoj istoriji i zato što borbu sa svojim telom, psihom i protivnicima upoređuje sa romantizovanom srednjevekovnom bitkom u kojoj je za njenu generaciju očigledno da je mali i slabiji izašao da se bije sa velikim i jakim, onda nek ti bude da je tupan.
giuseppe Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 . Ako ti misliš da je evropska dvoranska prvakinja u skoku u dalj i nova državna rekorderka TUPAN zato što je inspiriše ultratreš film o nacionalnoj istoriji i zato što borbu sa svojim telom, psihom i protivnicima upoređuje sa romantizovanom srednjevekovnom bitkom u kojoj je za njenu generaciju očigledno da je mali i slabiji izašao da se bije sa velikim i jakim, onda nek ti bude da je tupan. Sve si rekao ovde. Sry, i ja mislim da je (baš zbog svega što si naveo) tupan. Što je sad pa to smrtni greh?... Nije ni Njole odmakao, pa šta sad, big deal.
James Marshall Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 (edited) Svako ko citira ovu rečenicu (a da nije neko ko se sprema da brani kuću od Turaka) je za mene tupan, bio to neki klinja od 13 godina na fb ili prvakinja evrope, apsolutno nebitno, povezivati skok u dalj sa Kosovskim bojem je samo dodatak tupanstvu. Ne vidim uopšte smisao u potenciranju njenih ostvarenja, ona je javna ličnost i zato mi je ovo upalo u oči. I za svakog anonimusa koji citira ovaj treš film bih rekao isto, ali kao što rekoh ona je jedna ***** ličnost i zato mi je ovo njeno bezveze, uz to poređenje EP u atletici sa Kosovskim bojem. edit: ***** - javna Jbmti telefon Edited March 8, 2015 by James Marshall
assück Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Svako ko citira ovu rečenicu (a da nije neko ko se sprema da brani kuću od Turaka) je za mene tupanšaban, bio to neki klinja od 13 godina na fb ili prvakinja evrope, apsolutno nebitno, povezivati skok u dalj sa Kosovskim bojem je samo dodatak tupanstvu. Ne vidim uopšte smisao u potenciranju njenih ostvarenja, ona je javna ličnost i zato mi je ovo upalo u oči. I za svakog anonimusa koji citira ovaj treš film bih rekao isto, ali kao što rekoh ona je jedna ličnost i zato mi je ovo njeno bezveze, uz to poređenje EP u atletici sa Kosovskim bojem.
MancMellow Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 (edited) "poljubac neveste...(i sarme)" kako ljubi sarma? edit: Weenie vec primetio, brmpf... Edited March 8, 2015 by MancMellow
Takeshi Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 (edited) ko je prvo nastao, zena ili muskarac? p.s. "poljubac neveste" zvuci kao opak zanrovski film (erotski horor triler). Edited March 8, 2015 by Takeshi
akibono Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 to sa Bikovićem i Sarmom je u stvari viralna kampanja za srpsku verziju ovog amerikanskog hita!
aram Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 (edited) @takeshi sarma, garant. Edited March 8, 2015 by aram
boshoku Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 konzistentno svakodnevni tuljan kakav ronmo, brukica
Takeshi Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 (edited) i ko je sa zenama napravio prve muskarce? Edited March 8, 2015 by Takeshi
Musky Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 nisam baš u priči...ko to preti skakačici, djavo mu očima fliper igrao...
Venom Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Metal Izmislili smo metal. Ne neki određen - obrada bronze, gvožđa - nego onako samo metal. A ko je pre toga izmislio kamen, nisu valjda žene?
Recommended Posts