James Marshall Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 On se baš primio na tu belle epoque estetiku i spiku
belch Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 sarmu su nam podarili turci a ne tzv žene a muskarce?
Weenie Pooh Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Metal Izmislili smo metal. Ne neki određen - obrada bronze, gvožđa - nego onako samo metal. A ko je pre toga izmislio kamen, nisu valjda žene?
Аврам Гојић Posted March 8, 2015 Author Posted March 8, 2015 Metal Izmislili smo metal. Ne neki određen - obrada bronze, gvožđa - nego onako samo metal. Muškarci i jesu izmislili metal. U vreme dok se žene nisu mešale u ovaj žanr, metal je živeo svoje najbolje dane.
James Marshall Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Joj, meni ovo citiranje Miloša Žutića od strane osvajačice zlata na EP za ovu rubriku. Mislim, kakve se svetinje brane skokom u dalj? Ovo kad sportisti utripuju da su na braniku otadžbine mi je uvijek momenat
akibono Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 . Mislim, kakve se svetinje brane skokom u dalj? Simbolično se ruše kule u pesku naših neprijatelja, a narodu je to važno i zna da ceni žrtvu skakača-atletičara
*edited by mod Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 nije problem. pozelimo junaku neprekidan niz zenske dece. priroda uglavnom sve reshava sama ^_^ Ne pratis fabulu. Naime on ne jebe pre braka.
Lrd Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 (edited) Joj, meni ovo citiranje Miloša Žutića od strane osvajačice zlata na EP za ovu rubriku. Mislim, kakve se svetinje brane skokom u dalj? Ovo kad sportisti utripuju da su na braniku otadžbine mi je uvijek momenat Čuj, stavljanje sportista na glupe izjave o svom sportu je kao da stavljaš intelektualce i pisce na glupane po atletskim dostignućima. Besmisleno. Ivana ima da skače i treba da se mer po tome kako skače. Skočila je za zlato, bila je dovoljno pametna da trenira i da se spremi za zlato i to je ispunila. Po tome se meri njena inteligencija, a ne šta posle priča u povišenom emotivnom naboju po društvenim mrežama. Edited March 8, 2015 by Lrd
Hella Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 (edited) sportisti ima onaj jedan fudbaler što nije glup a ostali su pravilo inače ja zbog te seljančure jednom dobio ban Edited March 8, 2015 by Hella
levi Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 He, koja tantuskinja :) Odbranila je nejač Mislim da je već imala nastupe na šabanometriji. ništa me ovo ne iznenađuje
James Marshall Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Čuj, stavljanje sportista na glupe izjave o svom sportu je kao da stavljaš intelektualce i pisce na glupane po atletskim dostignućima. Besmisleno. Ivana ima da skače i treba da se mer po tome kako skače. Skočila je za zlato, bila je dovoljno pametna da trenira i da se spremi za zlato i to je ispunila. Po tome se meri njena inteligencija, a ne šta posle priča u povišenom emotivnom naboju po društvenim mrežama. Znači to što skače je abolira od svih gluposti koje će eventualno da izvali? Na stranu što je ova rečenica izraubovana preko svake mjere, ne lupeta svako poslije osvajanja medalje. Elem, sreća pa je to nisi ovim sveo na trening i skakanje i ništa mimo toga.
Lrd Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Znači to što skače je abolira od svih gluposti koje će eventualno da izvali? Na stranu što je ova rečenica izraubovana preko svake mjere, ne lupeta svako poslije osvajanja medalje. Elem, sreća pa je to nisi ovim sveo na trening i skakanje i ništa mimo toga. Ja ne mogu da pojmim tu količinu arogancije da ti (ili bilo ko drugi) iznosi kao tupost nešto što sportistu motiviše i inspiriše. Eto, izmiče mi zašto je to glupost? Šta je tu glupo? Nikom ona nije solila pamet, niti pričala kako bi trebalo da izgleda društvo, niti objašnjavala međuljudske odnose, nego, eto, nešto nju inspiriše i uradila je svoj posao na najbolji mogući, savršeni način. E, ali pošto nju inspirišu gluposti, ona je glupa, je li? A ovaj drugi deo verujem da si se trapavo izrazio ili da nisi nešto razumeo, jer bi zaključak da ja Ivanu Španović svodim na trening i skakanje bio onako podao.
James Marshall Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Pa rekao si da njenu inteligenciju treba mjeriti po tome kako skače. Ja kažem da treba i po tome šta citira. Jer je njoj očigledno stalo da je i po toj rečenici mjerimo, inače je ne bi kačila. Na stranu što je ova rečenica toliko besmislena i banalizovana, a pogotovo iz aspekta sportskog nadmetanja. Branjenje svetinje i skokovi u dalj, daj molim te, ozbiljni smo ljudi.
Ajant23 Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Drugim rečima, nikad ne bih ni čuo šta je napisala da je ovde nisi citirao da bi briljirao svojom kritikom...
Recommended Posts