Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Ko god je prvi prosuo ovu foru "Manjin, Tanjin, Sanjin, Vanjin tata i Dragičin muž" treba ga protjerati sa tvitera. Jeste, meni zanimljiv Čučković na tviteru jer je ćale neka tri djeteta koja vjerovatno idu u osnovnu školu. 

Posted

Ja sam se nesto kao raspitivao kako on nije maknut.

I otprilike odgovor je bio:

SNS nema nikoga koga bi stavio ni blizu da ga hoce gradjani, makar i na foliranje.Pretila opasnost da uleti neko iz opozicije, a ovoga imaju u saci i ima da im jede iz ruke...

To su ti nasi izbori za vodece ljude...

Posted (edited)

Ja sam se nesto kao raspitivao kako on nije maknut.

I otprilike odgovor je bio:

SNS nema nikoga koga bi stavio ni blizu da ga hoce gradjani, makar i na foliranje.Pretila opasnost da uleti neko iz opozicije, a ovoga imaju u saci i ima da im jede iz ruke...

To su ti nasi izbori za vodece ljude...

Zovite me Čučković

article-2430010-1834B2C500000578-416_634

Edited by Lezilebovich
Posted

Prestrogi ste prema Ćućkoviću imajući u vidu činjenicu da u vezi njega i poplava nijednom niste spomenuli Sinišu Malog.

Sećate se početnih optužbi gde su se pominjali e-mail-ovi, pa nakon toga totalni muk.

Posted

danas u politici triling asova:

nebojsa krstic

oliver antic

istok pavlovic

Posted

vidim naslov na b92."kaznili viću, a agasi se drogirao". nisam kliknuo na vest ali sam spreman da uložim nepokretnu imovinu na to da je za izjavu zaslužan neprikosnoveni bogdan obradović.  

Posted

vidim naslov na b92."kaznili viću, a agasi se drogirao". nisam kliknuo na vest ali sam spreman da uložim nepokretnu imovinu na to da je za izjavu zaslužan neprikosnoveni bogdan obradović.  

najglupji covek u srbiji bez ikakve konkurencije, ne verujem da je on uspeo da zavrsi srednju skolu.

Posted

nije, nebojša krstić je n.č.s.

Posted

11055318_796103420445573_426458947249987

Posted (edited)

11055318_796103420445573_426458947249987...koliko vidim sve ispravne

Koliko vidim ovde sve regularno...Mi ovo...One ono...pa Mi iz Njih kao zaključak...

Edited by Musky
Posted (edited)

nije problem. pozelimo junaku neprekidan niz zenske dece. priroda uglavnom sve reshava sama ^_^

Edited by gospa buba
Posted

sarmu su nam podarili turci a ne tzv žene  :fantom:

Posted

11055318_796103420445573_426458947249987

Ovaj covek je kic od noktiju na nogama do kose. Odakle ga izvukose? Gde je pokupio ove zeljko samardzic-faze? Sto je najgore, tek je poceo. Qq nama s njim  :wacko: