James Marshall Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Ko god je prvi prosuo ovu foru "Manjin, Tanjin, Sanjin, Vanjin tata i Dragičin muž" treba ga protjerati sa tvitera. Jeste, meni zanimljiv Čučković na tviteru jer je ćale neka tri djeteta koja vjerovatno idu u osnovnu školu.
Frank Pembleton Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Ja sam se nesto kao raspitivao kako on nije maknut. I otprilike odgovor je bio: SNS nema nikoga koga bi stavio ni blizu da ga hoce gradjani, makar i na foliranje.Pretila opasnost da uleti neko iz opozicije, a ovoga imaju u saci i ima da im jede iz ruke... To su ti nasi izbori za vodece ljude...
Lezilebovich Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 (edited) Ja sam se nesto kao raspitivao kako on nije maknut. I otprilike odgovor je bio: SNS nema nikoga koga bi stavio ni blizu da ga hoce gradjani, makar i na foliranje.Pretila opasnost da uleti neko iz opozicije, a ovoga imaju u saci i ima da im jede iz ruke... To su ti nasi izbori za vodece ljude... Zovite me Čučković Edited March 5, 2015 by Lezilebovich
J-♣ Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Prestrogi ste prema Ćućkoviću imajući u vidu činjenicu da u vezi njega i poplava nijednom niste spomenuli Sinišu Malog. Sećate se početnih optužbi gde su se pominjali e-mail-ovi, pa nakon toga totalni muk.
zema Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 danas u politici triling asova: nebojsa krstic oliver antic istok pavlovic
DR. KUMALO Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 vidim naslov na b92."kaznili viću, a agasi se drogirao". nisam kliknuo na vest ali sam spreman da uložim nepokretnu imovinu na to da je za izjavu zaslužan neprikosnoveni bogdan obradović.
Кристофер Лумумбо Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 vidim naslov na b92."kaznili viću, a agasi se drogirao". nisam kliknuo na vest ali sam spreman da uložim nepokretnu imovinu na to da je za izjavu zaslužan neprikosnoveni bogdan obradović. najglupji covek u srbiji bez ikakve konkurencije, ne verujem da je on uspeo da zavrsi srednju skolu.
Musky Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 (edited) ...koliko vidim sve ispravne Koliko vidim ovde sve regularno...Mi ovo...One ono...pa Mi iz Njih kao zaključak... Edited March 8, 2015 by Musky
gospa buba Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 (edited) nije problem. pozelimo junaku neprekidan niz zenske dece. priroda uglavnom sve reshava sama ^_^ Edited March 8, 2015 by gospa buba
Gricko Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Ovaj covek je kic od noktiju na nogama do kose. Odakle ga izvukose? Gde je pokupio ove zeljko samardzic-faze? Sto je najgore, tek je poceo. Qq nama s njim
Recommended Posts